Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6740) awakening87


awakening87
aktív tag

Rádió: Spirit FM (elvileg fizetős), ki kell benne választani az európai szabványt. Sosem próbáltam.
Szerintem a gyári FM.apk a legjobb, elvileg csak egy-két gyári rom specifikus fájlt kell áthozni, mint a pdf nézőhöz. CM9-ben is van rádió, de ahhoz a bluetooth-nak folyamatosan mennie kell.

Maclaw CM9 final 3 fogyasztás: ha TÉNYLEG le tud menni deep sleep-be a telefonod, akkor gyakorlatilag alig merül valamit. Ha nem (wakelock esete), akkor jobb esetben a legalacsonyabb megadott órajelen fog futni.
Pl. amikor zenét hallgatsz és ki van kapcsolva a képernyő és nem matat semmi sem a háttérben.
Nézd meg a CPU Spy Plus alkalmazással, hogy melyik állapotban mennyit tölt a telefonod.
Ami biztos, hogy a mobilnet nagyon merít, a telefonálás kevésbé. A DSPManager bekapcsolt állapotban jobban merít, mint anélkül. 8-10 órányi használatot biztosan nem bír. Ebben benne van szinkronizálás + wlan vagy mobilnet, levelezés, netezgetés stb.

A Firefox valamelyik béta változatát én is próbáltam, lassú volt, mintha hiányozna belőle az Adreno 200-as GPU cuccunkhoz a grafikus gyorsítás.

20+ megabájtos alkalmazások is telepíthetőek, ehhez át kell linkelni a /cache/download könyvtárat egy olyan helyre, ami nem 24 megabájtos, mint a /cache. Vagy mount-olsz -o bind kapcsolóval. Ha nem szeretnél barkácsolni: CacheDownload2SD, root kell neki és ingyenes.

A Link2SD-t meg úgy kell használni, hogy a nagy alkalmazások apk-it, és ha ritkábban használod, akkor a dex fájljait is teszed át az sd-ext-re. A Link2SD-nél is betelhet, hogy az alkalmazások adatai nem kerülnek át az sd-ext-re és a /system-ben levő alkalmazások dalvik fájljai sem. Lassú meg azért lehet, mert lassú az SD kártyád, vagy az sd-ext partíció nem memória laphatáron kezdődik (align). A sima androidos áthelyezés SD-kártyára is lehet lassú, mert ott alkalmazásonként egy kódolt eszközt hoz létre. Esetleg már az SD kártyád 1. partíciója sincs memória laphatáron. Valahol van erről egy cikk, hogy hogyan lehet a lapméretet kimérni és hogyan kell úgy pozícionálni a partíciókat (FAT32+ext4), hogy a lehető legtöbbet hozd ki a kártyádból.
Én a CronMod D2EXT+ Final-t használtam CM9 alatt, teljesen meg voltam vele elégedve. Van benne cache áthelyezős script is, csak a df, grep stb. parancsokhoz oda kell írni a busybox-ot. Plusz az eredeti data fájlrendszerét átírni yaffs2-ről ext4-re vagy amit használsz.
Az eredeti /data-ból csak a dalvik-cache marad a belsőn + egy-két beállítás fájl (kis méretűek), minden más megy az sd-ext-re.

Az XXKTA-s alapsáv kinek mennyire stabil?

[ Szerkesztve ]

SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.