Új hozzászólás Aktív témák

• tuzpenge

őstag

válasz Lacopapi #4282 üzenetére

Ez a buta telefon - okostelefon agyon van már misztifikálva, mivel a médiából is ez folyik. Nekem már akkor okostelefonom volt (symbian --> mert ugye az is az) amikor szerintem az itteni fórumozók többsége még az iskolapadot nyomta. Kihasználtam minden funkcióját??? -> NEM! De volt néhány olyan, ami akkor csak a symbian sajátja volt, mint pl wifi, + gps. A mai okostelefonok képességeit kihasználom teljesen?? --> persze hogy nem, de még mindig van amit csak ezek tudnak. Mivel a munkám során szükségem van az emailre + jegyzetre + nagy képernyőre beruháztam egy note 3-ba, pedig nagyon tartok a tepsiktől, de ez (kopp-kopp) tetszik. Szóval jó hogy nagy kijelzője van, meg minden, de otthon azért inkább a laptopon netezek, mert az még mindig sokkal kényelmesebb. Sőt néha még én is használok MMS-t is, pedig nekem van mobilnetem (úgyhogy nem kell büntetni miatta). Száz szónak is egy a vége, mindenki arra használja a telefonját amire akarja, és csak azért mert valaki nem használja ki 100%-ban (van egyáltalán ilyen ember???) az úgynevezett és agyonhypolt okostelefont már ne is vegyen azt?? Ez mekkora butaság... Off vége! Bocsi!
    Szerk: Lacopapi ez nem neked ment! Új hsz akart lenni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés