- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Lacopapi #4282 üzenetére
Ez a buta telefon - okostelefon agyon van már misztifikálva, mivel a médiából is ez folyik. Nekem már akkor okostelefonom volt (symbian --> mert ugye az is az) amikor szerintem az itteni fórumozók többsége még az iskolapadot nyomta. Kihasználtam minden funkcióját??? -> NEM! De volt néhány olyan, ami akkor csak a symbian sajátja volt, mint pl wifi, + gps. A mai okostelefonok képességeit kihasználom teljesen?? --> persze hogy nem, de még mindig van amit csak ezek tudnak. Mivel a munkám során szükségem van az emailre + jegyzetre + nagy képernyőre beruháztam egy note 3-ba, pedig nagyon tartok a tepsiktől, de ez (kopp-kopp) tetszik. Szóval jó hogy nagy kijelzője van, meg minden, de otthon azért inkább a laptopon netezek, mert az még mindig sokkal kényelmesebb. Sőt néha még én is használok MMS-t is, pedig nekem van mobilnetem (úgyhogy nem kell büntetni miatta). Száz szónak is egy a vége, mindenki arra használja a telefonját amire akarja, és csak azért mert valaki nem használja ki 100%-ban (van egyáltalán ilyen ember???) az úgynevezett és agyonhypolt okostelefont már ne is vegyen azt?? Ez mekkora butaság... Off vége! Bocsi!
Szerk: Lacopapi ez nem neked ment! Új hsz akart lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest