Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz bajtokarpi #12183 üzenetére

Én jelenleg is alpha-t használok.
    A 4g-t kikapcsoltam. Eszi az akksit, illetve ha sz*r a lefedettség, és akkor egy bejövő híváskor (nem mindig) lassan válthat át 4g-ről 3g-re (ugye mert 3g-n lehet telefonálni, 4g-n (volte) még nem) (a lassú váltás szolgáltatói hiba főleg), és ilyenkor lehet vonalszakadás, esetleg készülék újraindulás.
    Az akksi sajnos tényleg karcsú. Én most kezdem érezni, hogy belassult kicsit a telefon (mondjuk a fb-on nem tudom mit fejlesztgetnek évek óta, mert én előrehaladást/funkcióbővülést nem, csak növekvő rendszerigényt tapasztalok, de hiába, az alap programokkal lehet elérni a mesterséges elavultatást).
    A samsung hozzáállása tényleg kritikán aluli, az iphone 6-hoz képest ez így sehol sincs. Visszavont 5.0.2-es rom, beígért 5.1.1, és 6.0. Én sokáig abban reménykedtem, hogy csak idő kérdése az op rdsz, sokat csúszik. Félek, hogy nincs igazam :(.
    A másik negatívum, hogy kevesen vettek alpha-t, nincs nagy tábora. Az s2-re mai napig vannak főzött rom-ok (igen MM is, és szerintem nougat is lesz)
    (igaz most év végével a cyanogenmod hivatalosan meg fog szűnni, ráadásul az eddigi rom-ok sem lesznek elérhetők, hiába ez lesz a céggel akit a M$ vesz meg)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés