- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz
adamzget #3415 üzenetére
A7-et nem ismerem, így véleményt nem tudok mondani, viszont 2018 elején nekem is szempont volt, hogy ne lapát telefonom legyen hanem, amit bátran egy kézzel is lehet használni. S8 és A8 között vacilláltam, de végül az utóbbi nyert, mert szempont volt a DualSIM is (S8-nál meg nem mertem bevállalni a DualSIM-es vételt).
Majd egy éve használom az A8-at, továbbra is megelégedettséggel és "még" nem jött elő az az érzés, hogy le kéne cserélni.
Napi aktív használatban van, mert ez egyben a céges telefon is. Nap végére az akku 20-30%-nál áll meg, így minden este a töltőn pihen. Maga az eszköz gyors és kezes (kb. másfél-2 havonta jön vmi update) és bár sokan mondják, hogy nem túl jó a kamerája, én a másik tábort erősítem, mert nagyon jó képeket lehet vele készíteni. Nekem ezt főként a családi összejövetelek/nyaralások utáni kép összeömlesztések igazolják vissza, mikor az ember begyűjti másoktól is a képeket és háááát akadnak "nevesebb (sztároltabb)" készülékek, melyeknél semmivel sem lett jobb u.a. a kép, vagy még akár rosszabb is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest