- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Sziasztok. Nem olvastam vissza a témában, nem tudom,hogy csak engem érint-e a dolog. Pár hete elkezdte a napi többszöri random újraindulással, majd random google és más alkalmazások bezárásával,összeomlással. Fogtam elmentettem az adatokat és csináltam egy factory resetet. Bejelentkezni nem tudtam utána a telefonba, mert a "beállításvarázsló" folyamatosan leállt az alap beállításoknál. Végül sokadik újraindulásra beengedett, azóta sem javult semmit. Kb. Már használhatatlan a telefon. Újrahúztam még1x, letöröltem mindent, nem javul. Telefonálás, használat közben is bármelyik pillanatban újraindul. Amiket a neten találtam tanácsokat végig próbáltam, nem segítettek. Mostmár földhöz tudnám vágni... ötlet valakinek? Nem lehet, hogy hardveres gondja van? (Ramra tippelek..futó alkalmazások zárnak be gyakran, illetve google play, beállítások, BÁRMI ami fut), tegnap este a messenger nullázódott le, dobott ki, nem engedett be mert leállt. Letöröltem, majd amikor le akartam tölteni a playből újra, a playtől kaptam egy értesítést, hogy nem lehet letölteni. A playt is újraindítottam, gyorsítótár törlés, stb, de ugyan ez a helyzet.
Érdemes bevinni a T-be? Mert ha nem hardveres a baja, ők is csak újratelepítik, előrébb nem leszek...
Bár ha nem találok megoldást, nyílván beviszem, nincs 1 éves a telefon, előtte huawei volt, azelőtt iphone, egyikkel sem volt ilyej problémám, és még fizetem a részletét vagy 10 hónapig :/
Szóval várom a tanácsokat. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest