Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narass
újonc
Anno kérdeztem, hogy tapasztalt - e valaki irreálisan nagy merülést úgy, hogy közben nem csinál semmit a telón, pl. egy éjszaka alatt 20%. A FW frissítésre gyanakodtam, mert kb. az egyik ilyen után vettem észre a dolgot. Semmi kiemelkedő applikációs fogyasztás nem volt a listában, még az Always on Screen - t is kikapcsoltam, töröltem/korlátoztam pár alkalmazást, de nem segített. Később vettem észre, hogy a GPS sem igazán akar pozíciót találni, majd appal néztem, hogy egyáltalán nem is talál műholdat, vagy nagy ritkán talán egyet lát, de ennyi. Minden más hálózati rész működött, de ez valamiért nem, és ebből kiindulva talán valami hálózati/antenna probléma lehetett, ami pluszban szívta az áramot. Replőgép üzemmódban szinte semmit nem merült az éjszaka. Végül szerviz lett a vége, majd egy főpanel (hogy melyik azt nem tudom) cserével kaptam vissza, azóta minden működik szépen, rendesen, ahogy kell (koppkopp). Szóval, hátha valakinek hasznos lesz ez a tapasztalat, gondoltam megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs