Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Egy számomra elég zavaró problémára keresek választ.
Azt csinálja a telefon, hogy bizonyos tétlenség után fentartja a WiFi kapcsolatot, de megjelenik egy felkiáltójel, ami azt jelenti, hogy csatlakozva van a hálózathoz, de nincs internet.
Természetesen ez nem igaz.
Minden más eszköz folyamatosan csatlakozva van a WiFihez.
Ugyan ezt csinálja a munkahelyen is.
Ezért gondolom, hogy a telefonnal lehet a gond.
Mi lehet a hiba és mi lehet a megoldás?Üdv
Attesz
-
Brave_86
aktív tag
Samsung A52S a frissítést nem tudja telepíteni.
Mit tehetnék, azon kívül amit kiír, hogy keressek fel egy szervízt?
Többször próbáltam, szabad tárhely van.
A letöltés megtörténik elkezdi telepíteni "végig megy a csík", újraindul, bejön a robot jel kb 20%-ig eljut, majd semmi. Betölt a telefon, PIN kód megadása, majd kiírja, hogy a telefon frissítése nem sikerült.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
bul07
nagyúr
Esetleg ha gyári visszaállítást csinál akkor esetleg a jelenlegi rendszert rakja újra, és utána megint megpróbálhatja letölteni a frissítést úgy telepíteni
Persze ekkor elvész minden nem mentett adat, de mondjuk elehet előtte csinálni mentést Smart Switch-el egy memóriakártyára
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Predatorr
őstag
Nem-nem, még semleges nemű színek is vannak, melőtt megbántabánk valakit...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
kano
nagyúr
válasz Brave_86 #7813 üzenetére
Mit próbáltál ki, a cache törlést vagy a teljes factory resetet?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Brave_86 #7815 üzenetére
Csakhogy bele írtad, hogy ollie. Ő pedig a FR-t is ajánlotta.
Teljes FR-t csinálj.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pitör84
tag
Jól számolom, hogy ez volt az A52 utolsó nagy főverziós frissítése? Úgy tudom 3at adnak. Tehát akkor már a újabb androidot már nem kapunk a telefonra? Vagy azért még lehet fognak adni frissítést? (Egy régi huawei telefonom volt és meglepően 4 év után frissült a legujabb EMUIra)
-
DrBubo77
Topikgazda
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Breki
veterán
válasz DrKapocs #7831 üzenetére
Csak akkor macerásabb a kiegészítők modulok frissítése.
Jó tipp amit ott írnak"A GoodLock kell legyen telepítve a Fine mellett. Így eltávolítod a GoodLock-ot, majd telepíted a Gaxay Store-ból, megnyitod és ha meg van minden, akkor törlöd a Fine-t.
De egyébként meg lesz minden, mert nekem is megmaradt, csak el kell indítani és be kell kapcsolni a kiegészítőket megint."Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Narass
újonc
Anno kérdeztem, hogy tapasztalt - e valaki irreálisan nagy merülést úgy, hogy közben nem csinál semmit a telón, pl. egy éjszaka alatt 20%. A FW frissítésre gyanakodtam, mert kb. az egyik ilyen után vettem észre a dolgot. Semmi kiemelkedő applikációs fogyasztás nem volt a listában, még az Always on Screen - t is kikapcsoltam, töröltem/korlátoztam pár alkalmazást, de nem segített. Később vettem észre, hogy a GPS sem igazán akar pozíciót találni, majd appal néztem, hogy egyáltalán nem is talál műholdat, vagy nagy ritkán talán egyet lát, de ennyi. Minden más hálózati rész működött, de ez valamiért nem, és ebből kiindulva talán valami hálózati/antenna probléma lehetett, ami pluszban szívta az áramot. Replőgép üzemmódban szinte semmit nem merült az éjszaka. Végül szerviz lett a vége, majd egy főpanel (hogy melyik azt nem tudom) cserével kaptam vissza, azóta minden működik szépen, rendesen, ahogy kell (koppkopp). Szóval, hátha valakinek hasznos lesz ez a tapasztalat, gondoltam megosztom.
-
PirosHello
senior tag
Halihó!
Olyan problémába futottam bele, hogy a Netflix a 13-as droidra frissítés óta nem tölti le az epizódokat. Megnézni meg tudom, csak letölteni nem offline megnézéshez. Már újratelepítettem az appot, de nem segített. Valaki megnézné hogy nála működik e? megj.: a "letöltés csak Wifin" kapcsolót is kilőttem, de mobiladatttal sem tölt, tehát nem wifi probléma. Köszönöm előre is."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
nagyúr
válasz PirosHello #7836 üzenetére
Van hozzáférési engedélye a tárhelyhez? Nézd meg az engedélyek közt.
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
Megnéztem, de ilyen engedélyt a telepítéskor sem kér és a megadható engedélyek között sem szerepel. Egyébként nekem is ez jutott először eszembe... De az Engedélyek között az van, hogy nincs megtagadott engedély. Már töröltem az alkalmazás gyorsítótárát adatokat, magát az alkalmazást, mindent kipróbáltam. Semmi.
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
nagyúr
válasz PirosHello #7838 üzenetére
Akkor nincs több tippem sajnos. Ha nem kér engedélyt, akkor a saját belső tárhelyére tölt (mondjuk ez logikus, így kívülről nem lehet hozzáférni). Illetve nem tölt.
-
PirosHello
senior tag
Érdekes módon az HBO Max-nál meg működik a letöltés. Tudom, másik program, de streaming az is. Lehet, hogy a Netflix alkalmazással valami bibi van? áááá, azt nem tudom elképzelni. Biztosan nálam van a probléma, csak nem tudom, hol.
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
kano
nagyúr
válasz PirosHello #7840 üzenetére
Android alkalmazások topicban kérdezz rá.
-
DrKapocs
őstag
A tegnapi napon megérkezett a múlt héten rendelt A52s-em, mentazöld színben. 96-ért szerintem ez egy határozottan jó üzlet volt. Még egyszer köszönöm az itteni segítséget (itt olvastam róla, a készülék beszámításos értetlenkedésemben nyújtott segítséget is köszönöm - egyébként igazatok volt, nem kell elküldeni a régi készüléket)! Így most a fő telefonom és a másodlagos telefonom is egy A52s. Az elsőként vásárolt fekete a fő, az új menta a másodlagos. A családban így van fekete, fehér és már mentazöld is. Határozottan jól néz ki a mentazöld is. Tudom, tudom, luxus egy A52s másodlagos telefonnak, én magam is így érzem. De... nekem már elég régóta mindig volt másodlagos készülékem, ez jellemzően egy régi telefonom volt. Ez sokáig az mi2s volt, amit beszámítattam az első A52s-be, készülékbeszámítási akcióban. Akkor ugye 20-at adtak érte. Egy kb. 9 éves 3G-s hibás készülékért nem volt rossz bolt. A Telekomnál így az 100-ból jött ki a 120 helyett. Ez a mostani, a menta most 96-ból. Időközben eladtam az A50-em, amiért kaptam 35-öt. Lényegében véve baja nem volt semmi sem, de azért mégis 3,5 éves volt már. És egy 3,5 éves telefonnak az akkuja bizony nem mai gyerek már. Azt mondjuk cserélték volna mindenestől egy 20-asból. Szóval ezért váltottam, ez egy jó lehetőség volt most, szerintem így nagyon megérte azt lecserélni. 96 az új és mínusz 35 az A50-ért, amiben azért várható lett volna már egy akkucsere. Szerintem jó biznisz volt, én így érzem. És... ne legyek mohó, de az Ersténél 5%-ot leszámítanak utólag a Samsung felé kifizetett összegből. Oké, az is ott van, hogy a kedvezmények nem halmozhatók, de soha nem tudni... hátha. Egyelőre ott van a Moneyback tételek között, aztán majd meglátjuk.
Ui1: azért egy zsír új készülékre nem mertem ILO firmware-t flashelni a gyári hangrögzítő miatt.
Ui2: nem kaptam garanciajegyet a Samsungtól, emiatt még írok nekik. -
Qtyii
tag
Gyerekek ez a good lock egy fantasztikus dolog, a billentyűzetet állítottam olyanra amilyenre akarom és így már élvezet rajta az írás is ,,, és csomó kényelmi funkció van amit lehet testreszabása a samsung ui-ban hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest