Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJGABI
addikt
been there done that. nekem mondjuk pozitív tapasztalataim vannak vele. de ja, a gariztatás érdekes téma
már meg se éri, nem lehet rajt annyit fogni. max ha valami ritka/itthon nem kapható telefont keresel. mikor jöttek a dual simesek ki lehetett fogni jókat. meg a dollár is jó volt akkor még. lenovo a820, jiayu g4s ilyen 30-40 ezrekért? quad/octacore, 1/2gb ram mikor itthon még a zte blade utód msm7227a meg snapi 400 procis csodák mentek? imádtam azt az időszakot
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
sinci01
aktív tag
Éjjel beszéltem a Telekom ügyfélszolgálattal, felvették a hibát. Azt mondja az ügyintéző, majd SMS-ben értesítenek! Kössszzz b+, csak éppen az SMS-t nem kapom meg...
Egyszer csak hajnalban megérkezett az összes beragadt SMS. Szerintem valami szolgáltató gond lehetett, de azóta jó! -
radio100jozs
őstag
Köszönöm. Megkérdeztem még este a Samsung store Kökiben, na ott nem tudták megmondani ezt, és mivel a kiállított készülékekben nincs sim kártya, így a beállításoknál sem tudtam megnézni.
Mivel Telekom-Telenor sim-et használok, ezért is lenne fontos, hogy mindkettő 4G-n menjen, a VoLTE miatt, mert a mostani telefonban csak az egyik sim lehet 4G-n, és VoLTE, a másik sanos csak 2G-n megy akkor. -
Depression
veterán
Szinte mindenhol írom, szerintem már itt is kértem, hogy ha valaki segítséget kér, és közben megoldja, akkor írja már le, hogy hogyan oldotta meg, mert ha valaki erre keres rá, akkor pont annyit lát, hogy megoldódott. De eddig mindig hiába koptattam én is a billentyűzetet.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Pipi75
tag
Samsung Storeban vásároltam a telefont,Mammutban. Tehát hivatalos helyen. Múlt hétévégn jött előa vibrálás,2-szer.egyszer erős napfényben. Utána hamar abbamaradt. De ahogy itt be lett linkelve egy Youtube video-orosz- (talán a 1315-ös hozzászólásban ) ,más országban is előfordul a probléma. Ott kommentben azt írták,hogy a Samsung tud róla és javítják.
Itt is írta valaki a fórumon,hogy A30-nál is előjött a vibrálás. -
borix
őstag
-
borix
őstag
Kérdezték, hogy mit javasoltok megéri e venni A40.
Írtam lényegében, hogy gondolja át mert én is ilyet akartam venni de szerintem 70e nem ér.
Átgondolja vagy nem gondolja az az ő dolga.Elkezdtetek ezen remegni neee mááár ne hogy máá mit beszél ez itt!!!
Reakciók trooool én nem venném a másik mert egy fél tégla nem tetszik vagy mint te is hogy mennyit szánsz rá ki hogy veszi mi köze van ennek a telefonhoz?
Az trollkodás, hogy leírom hogy szépen mikor az emberek rájönnek, hogy mégis csak nagyobb akku kellene és egy erősebb proci, hogy faszán menjenek a kedvenc játékai akkor 55E körül jó kis vétel lesz ez használtan.
Érzékenyek vagytok az igazságra elvagytok a hazugságaitokba.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Írtam, hogy volt a kezemben A40 kezeltem igaz nincs tulajdonomban.
Nem kell, hogy tulajdonomban legyen, hogy tudjam, hogy P20 2X olyan erős procierőben és jobb az anyaghasználata, szerintem a kamerája is jobb, akkuidőben jobb agresszív ram kezelés miatt is. (ami valakit zavar valakit pedig nem)
Nem kell, hogy tulajdonomban legyen, hogy tudjam pl itt is akik annyira sztárolják az AMOLED előnyét kezébe venne 10db felső kategóriás még meg nem jelent márkajelzés nélküli telefont tévesztene jó pár ember, hogy melyik az AMOLED és melyik nem.
Az A40 is megvannak a saját előnyei.az itteni lebeszélést vagy éppen rábeszélést meg hagyd meg azoknak, akiknek van A40-ük és már használják. Kicsit kompetensebbek nálad.
A végén még oda lyukadunk a nagy kompetenciátokkal, hogy az P30 Pro, S10+ is felejtse el az ember mert A40 70E annyira csúcsmobil.Ez volt a gondom veletek ne túlozunk már akár saját topic akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
szenesember
aktív tag
Amúgy jó lenne az üzemideje, de sajnos a Pie-ban van egy elég nagy hiba, amit a google is elismert. A wi-fi lekérések időzítésében van a hiba, így minden eddigi droid verziónál hajlamosabb enni az akkut, ha wi-fi-n van.
Ez már nekem is feltűnt, h kikapcsolt wi-fi-vel alíg fogyaszt készenlétben.(#1516) nylontacsko - látom, h használod a Facebook alkalmazást. Véleményem (és tapasztaltom) szerint érdemes minden, a fészbúk alkalmazáshoz köthető (beleértve a facebook) alkalmazást letiltani, mert pocsékul van megírva, és zabálja az akkut. Érdemesebb böngészőből használni.
-
addikt
Én álmomban sem vennék ilyet, céges telefon, okosórát szerintem nem fogok kapni hozzá.
nyisziati: de, ha csak úgy van az asztalon és ránézek, nem látom, hogy történt-e valami. Persze le lehet szokni erről is, mint a fizikai gombokról, de attól is @gyf@szt kapok időnként, hogy folyton félregépelek.
szenesember: köszi, megnézem.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6