Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

válasz Stanley-B. #72 üzenetére

Te nem letezo tenyekrol beszeltel, en pedig valoszinusitheto dolgokrol, tippekrol. A ketto koszonoviszonyban sincs egymassal. De ezt mar egyszer elmagyaraztam. Tobbet nem fogom.

Ahogy mondtam: a legtobb lenyegi dologban volt jobb.
    Igen, peldaul PPI-ben. Meg felbontasban. CPU-ban. RAM-ban. Hangszorokban (fron facing stereo). Vekonyabb. Konnyebb. 100 dollarral olcsobb.
    Aksiban kb egy szinten van, sebessegben is osszessegeben egy szinten van, hasznalhatosagban pedig sokkal jobb onmagaban az os miatt is.

"mert azóta van akár fele annyi minőségi tabletre készített/optimalizált app, mint iOS-en? "
    Szerintem sokkal tobb van annal, es egyre tobb lesz. Jopar appot hasznalok, es egyet nem tudok mondani ami rosszul mutatna a tabon.

Egyebkent elkepeszto hogy azok utan amiket itt muveltel, meg mindig nem jottel ra, hogy mennyire semmire keresnivalod nincs itt, es ahelyett hogy fuled-farkad behuznad, elkezded jatszani mintha ezelott a racionalis vitara minimalis hajlandosagot is mutattal volna. Azert ennyire ne nezzunk mar hulyenek mindenkit :U

• assemble

addikt

válasz brumi1024 #63 üzenetére

Ja, es "Más szemében a szálkát"? Ezt halal komolyan mondod?
    Amit Stanley-B. itt lenyomott, az szerinted egy szalka volt?
    El se tudom kepzelni, milyen lehet nalad egy gerenda. :Y

#65: mit nem igy gondolnak? Have been = mult ido, amirol beszelnek, amit teny is hogy valamikor igy volt. Es a helyzet nyilvan valoan folyamatosan valtozik, ez nem egy ket perces folyamat. Most jobb a helyzet, mint fel eve, fel ev mulva pedig meg jobb lesz.
    En rengeteg appot hasznalok, szerintem eleg jol latom a helyzetet, es az erv hogy "nincs eleg tabletre optimalizalt app" szerintem altalanosan kimondva mar nagyon regota elavult, tipikusan az mond ilyet aki tobb eve nincs kepben a dologgal.

[ Szerkesztve ]

• assemble

addikt

válasz brumi1024 #63 üzenetére

Semmirol nem beszeltem tenykent (a fenti kollegaval ellentetben), konkret tulajdonsagokrol pedig egyaltalan semennyire nem beszeltem. "kozel biztosra veheto" = az eddigi infok ismereteben ami szerintem nagy valoszinuseggel varhato. Semmi tobb, mert semmi mast nem is lehet tudni.
    A tablara elerheto alkalmazaskinalat pedig pontosan ahogy mondod: az evek alatt a tobsszorosere novekedett, es manapsag nagyjabol kozel minden lenyegi app jol mutat tableten is. Jelenleg konkretan egyetlen darab program nem jut eszembe, amit hasznalnek tablan, de nem tudnek/akarnek mert nincs ra optimalizalva. A kicsit is nagyobb/nevesebb programok/jatekok kozul nagyon ritkan fut bele az ember olyanba amikor latszik hogy csak telefonra optimalizaltak az appot es tablan nagyon rosszul nez ki. De az 1-1 ilyen eset inkabb az app fejlesztoit minositi, mint barmi mast. Minden amit hasznalok teljesen jol nez ki es jol fut rajta. Szoval igen, elegge elavult erv. :U
    Inkabb ez az elavult erv, hogy "nem feltetlen a kijelzo pixeleinek szama" szamit, stb. Szerinted mire vertek a nyalukat amikor kiadtak a retina ajpedet? Semmi masra, mint a pixelek szamara. Most meg hogy abban is masodhegedus lett, hirtelen mar nem is az szamit. Tudjuk hogy van ez :U

[ Szerkesztve ]

• assemble

addikt

válasz Stanley-B. #45 üzenetére

Oregem, azert ez amit itt muveltel sorozatosan ilyet en meg ezen a forumon nem is lattam.
    Nalam mar az elso hozzaszolasod is a temaban ([link]) magasan megnyerte a legnagyobb baromsag dijat amit egesz evben ezen az egesz forumon olvastam, de aztan amikkel aztan kesobb meg hozzatettel, azzal sikerult meg tovabb jutnod, olyan szintekre amikrol nem is tudtam hogy leteznek.
    Egy olyan tabletet szarozol le, amirol szo szerint semmit nem tudni, aztan meg fel is sorolod a szempontokat, amikrol egy kivetelevel abszolut semmit nem tudni, ott pedig egy evek ota elavult ervet (app kinalat) hozol fel.
    Meg kitalalod hogy egy arkategoriaba lesz az ipad-del, mert talaltal egy draga magyar boltot ahol dragan adjak. :DDD
    Igazabol mar ott sejtheto hogy valami komolyan nincs rendben a taggal ha ranez az alairasara: "iMac 27" 13,2, iPhone 5s 16GB white, iPad 4 white, iPod nano 6 gen, MacBook Air, Time Capsule 2TB, Apple TV 3 gen."
    Aztan ehhez hozzaveve a topic cimet (Nexus 10) nyilvanvalova valik, hogy egy igazi, klasszikus, elfogult troll vandorolt be a topicba. Csak eleg fura hogy ilyenek meg leteznek, a moderatorok pedig hagyjak hogy szabadon garazdalkodjanak. Plane egy ilyen szakmai forumon.

Egyebkent komolyra forditva a szot; kozel biztosra veheto, hogy a lenyegi dolgok nagy reszeben jobb lesz az ipad-nel, ahogy az elozo is jobb volt. Es jelentosen olcsobb is lesz, ahogy az elozo is olcsobb volt (399 vs 499 usd).

De hogy a temahoz is hozzaszoljak: A kephez pedig: nem sok valoszinuseget latok ra h barmi aapja lenne, nem is 4.4 fut rajta ami pedig biztosra lenne veheto. Valszeg egy sima kamurender, aztan arrol megy itt most az ertelmes diskurzus. Egyedul annyit lehet nagy valoszinuseggel tudni, hogy az Asus csinalja.

Új hozzászólás Aktív témák