Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
A TV nézés talán mondható aktív hangforrásnak.
Természetesen próbáltam TV nézés közben, pendrive-ról videó lejátszás közben, stb... ...lejátszás közben kapcsoltam át a hangsávot... ....és semmi.
Eleve arra is szántam, hogy a TV adás hangját is kirakja mind a 6 hangszóróra, ha csak média lejátszásnál működne, az elég gáz lenne. A hozzászólásokat végigolvasása után úgy gondolom, minden esetben működnie kellene. Egy olcsóbb "sztereó" verzió, ugyanezen lépések elvégzése után rögtön elsőre működött, jelenleg ezt is használom... .....de hát az csak 2.1, nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest