Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ubuntu Linux
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Amazon
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VR topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SJCAM SJ6 LEGEND akciókamera fullos szett 3 akkumulátorral
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első Camry fiatalabb hibrid volt, a széke nekem túl puha volt, úgy fájt a derekam, hogy talán isteni "segítség" volt a lassú defekt és az emiatti kocsi csere, mert a második Camry már idősebb volt picit és abban érdekes módon nem fájt a derekam. A motor szépen duruzsolt, bár lehet van benne tényleg hanggenerátor, én nem tudom, mindenesetre az automata váltója is finom volt, lehetett vele nagyon lassan is csorogni, ami egy korábbi automata Opel Vectránál nem volt elmondható, na de közben 20 év eltelt. Nem szoktam automatát vezetni, minden családi kocsink manuális, de míg 20 évvel ezelőtt sikerült egyszer belefékeznem amikor kuplungolni akartam, most nem követtem el ezt a hibát, nagyon pihentető volt, hogy a bal lábamat nem kell használni, főleg nagyvárosokban, ahol dugó volt. A csomagtartó 2 embernek 2-2 csomaggal és egyéb dolgokkal (vizek, üditők, kaja) pont elegendő volt, mondtam is apunak, ha 4-en jövünk akkor már gond lett volna. Az ugye alap, hogy hátsó ülésen nem hagyunk semmit, mert feltörik a kocsit. A fogyasztás ha jól számoltam 7-8 liter között volt, de bonyolultabb volt kiszámolni, mert ugye mérföld és gallon van, nem kilóméter meg liter. Az nagyon tetszett, hogy 1 teli tankkal általában 1 államot át tudtunk szelni, kivéve amikor Arizonából, Holbrookból mentünk a Monument Valleyba meg a Grand Canyonba Flagstaffből, mert ott sokkal több volt a megtett út. Los Angelesbe is úgy értünk, hogy előtte már megtankoltam, olcsóbb volt közel 1 dollárral gallonja, ami ugye nem nagy pénz, mert nem litere volt, de azért a legtöbb amerikai is tényleg kevés pénzt szán benzinre, mert általában körülöttem már mindenki végzett, mire én teletettem. Én mindig teletettem, kivéve az 51-es körzetben, mert ott 6 dollár felett volt a gallonja. Úgyhogy összességében meg voltam elégedve a kocsival, itthon mondjuk azért valami erősebb verzió jó lenne, mert kicsit azért gondolkozik rágyorsításkor a váltó, tehát ha nehéz előzni, rövidebb belátható szakaszok vannak, akkor kellene a plusz löket ha már kicsit nehezebben indul el az ember, hiába van úgymond megfelelő lóerő. Ez az én személyes véleményem erről a szép autóról.