Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ IS!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első Camry fiatalabb hibrid volt, a széke nekem túl puha volt, úgy fájt a derekam, hogy talán isteni "segítség" volt a lassú defekt és az emiatti kocsi csere, mert a második Camry már idősebb volt picit és abban érdekes módon nem fájt a derekam. A motor szépen duruzsolt, bár lehet van benne tényleg hanggenerátor, én nem tudom, mindenesetre az automata váltója is finom volt, lehetett vele nagyon lassan is csorogni, ami egy korábbi automata Opel Vectránál nem volt elmondható, na de közben 20 év eltelt. Nem szoktam automatát vezetni, minden családi kocsink manuális, de míg 20 évvel ezelőtt sikerült egyszer belefékeznem amikor kuplungolni akartam, most nem követtem el ezt a hibát, nagyon pihentető volt, hogy a bal lábamat nem kell használni, főleg nagyvárosokban, ahol dugó volt. A csomagtartó 2 embernek 2-2 csomaggal és egyéb dolgokkal (vizek, üditők, kaja) pont elegendő volt, mondtam is apunak, ha 4-en jövünk akkor már gond lett volna. Az ugye alap, hogy hátsó ülésen nem hagyunk semmit, mert feltörik a kocsit. A fogyasztás ha jól számoltam 7-8 liter között volt, de bonyolultabb volt kiszámolni, mert ugye mérföld és gallon van, nem kilóméter meg liter. Az nagyon tetszett, hogy 1 teli tankkal általában 1 államot át tudtunk szelni, kivéve amikor Arizonából, Holbrookból mentünk a Monument Valleyba meg a Grand Canyonba Flagstaffből, mert ott sokkal több volt a megtett út. Los Angelesbe is úgy értünk, hogy előtte már megtankoltam, olcsóbb volt közel 1 dollárral gallonja, ami ugye nem nagy pénz, mert nem litere volt, de azért a legtöbb amerikai is tényleg kevés pénzt szán benzinre, mert általában körülöttem már mindenki végzett, mire én teletettem. Én mindig teletettem, kivéve az 51-es körzetben, mert ott 6 dollár felett volt a gallonja. Úgyhogy összességében meg voltam elégedve a kocsival, itthon mondjuk azért valami erősebb verzió jó lenne, mert kicsit azért gondolkozik rágyorsításkor a váltó, tehát ha nehéz előzni, rövidebb belátható szakaszok vannak, akkor kellene a plusz löket ha már kicsit nehezebben indul el az ember, hiába van úgymond megfelelő lóerő. Ez az én személyes véleményem erről a szép autóról.