Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
nálam olyan volt h. eladtam megcsináltam az értékelést kiszámláztak. Majd az általam adott garancia időn belül (3 nap) problémája akadt az eladónak (nem volt jó a gépébe a cucc), vissza vásároltam.
írtam nekik h. mi és hogy történt, és a vevő már e szerint is csinálta az értékelést. A válasz tömören a szabályzatból idézve: én vagyok a hülye h. hamar megcsináltam az értékelést. ...
Jól van gondoltam magamban....
Fogtam meghirdettem megint. írtam nekik, h. nem -e lehetne úgy h. ha eladom akkor a termék értékelésnél azt adom h. nem jött létre az üzlet és így egálban lenne a dolog.
A válasz ismét a szabályzatból idézve: " én vagyok az utolsó mocskos vadállat aki őket szent szűz vak apácákat meg akarom becsteleníteni, meg akarom rövidíteni őket. És amennyiben így teszek ők majd jól meg fognak ruházni"Én meg fizessék kétszer...
Azóta minden értékelést húzok a végsőkig, Továbbá a 25k felett elkelt cuccaim tuti h. nem jött létre az üzlet szerint értékelem.
De hírek szerint jön az Amazon kis hazánkba.... Remélem jól gajra vágja az egész társaságot.
Átveréssel kapcsolatban meg csak a rendőrségnek adnak ki infót. S annyit segítenek h. esetleg a hirdetés s levelezés szövegét a rendőrség számára nyilvánosságra hozzák, ha már elévült.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok.Egy nagyon szomorú dolog történt velem a napokban: csalás áldozata lettem (úgy gondolom nem vagyok...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest