Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nos nézd, nekem volt most pünkösdkor vasárnap délután egy gyökérgyulladásom, algopirinnel meg vizesruhával fetrengtem a földön úgy fájt, 10-es skálán 10, és kitartóan, hétfőn már nem bírtam tovább és elmentem az ügyeletes patikára Cataflamért, mert egyszerűen annyira fájt a fogam, hogy hiába aludtam el gyorsan amikor alábbhagyott, kb 1 órára rá arra keltem, hogy mintha érzéstelenítés nélkül fúrnák egyszerre 4 fogam gyökerét(ja, körbesugárzott lentre fentre, azt nem is mondtam).
Szerintem ne a fogorvostól félj

-
Esmein
nagyúr
Van egy nagyon jó fogorvosom, most 25-be került _egy_ fogam, pedig csak gyökérkez. és tömés volt, de megérte. Háromszor kellett visszamennem, mindig előre megbeszélt időpontra. Nem volt sorbaállás, nem volt szarakodás, összesen kb 1 óra volt az egész, a három alkalom együtt. Ugyanez a fickó tömött anno 13-at, azóta nem játszom a fogaimmal. Drága? Igen. Megéri? Meg. Rendes fazon, jól és megbízhatóan dolgozik. Nem fáj, ha mégis, akkor elmagyarázza, hogy miért kell kontroll mellett dolgoznia, de elnézést is kér ugyanazzal a lendülettel. Konklúzió: megy a f*szom az sztkba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Gyúrósok ide!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest