Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cashback
őstag
Mindenkinek megvan a véleménye.
Szerintem sok felhasználót elvesztenek ha a fizetési dolog irreálissá válik. (bár engem már akkor elvesztenek, mint hirdető, ha egyáltalán fizetni kell)
Ahogy írtam is, én az apró miatt kerültem az oldalra. Viszont ha nem is hirdetek a továbbiakban akkor is visszanézek, mert érdekelnek a tesztek, személyes tapasztalatok bizonyos hardverekről (ehhez ugye bejelentkeznem sem kell).
Az ingyenes hardverapró nélkül nem biztos hogy valaha is beregisztráltam volna az oldalra.Te a fórum miatt vagy itt, az miatt regisztráltál. Mások nem.
Az hogy ki volt itt előbb az másodlagos. -
cashback
őstag
Ezt azért lehet cáfolni.
Nagyon sok topic szól arról mit érdemes venni és miért... nem újonnan... ez Magyarország az emberek 70% használtan vásárol.
Több mint valószínű hogy nem veszik majd észre hogy nem vagyok itt.
Nem hiszem hogy hiányozni fogok valakinek.Szoktam irkálni... ahogy most ide is. Viszont nem kötök szoros barátságot senkivel. Személyesen innen csak üzleti partnereket ismerek (+-).
-
cashback
őstag
Nálam a fórum a kiegészítő lehetőség.
Az apró miatt vagyok itt, mert ha korrekt áron akarok vásárolni akkor azt itt találom meg.
Illetve csere-bere téma sem utolsó.Én szeretek adni-venni. Viszont ha hirdetésenként fizetni kell... akkor nem hiszem hogy én hirdetek.
Van egy csomó olcsó vackom... ha erre rá kell dobni +2-500forintokat akkor már lassan a helyi szuperinfóban is hirdethetek.
Illetve pár száz forintos dolgokat nem éri meg eladni, hirdetni. (pedig nagyon sokan ebből is szednek be egy kis pénz) -
cashback
őstag
Remélem ez a fizetős dolog nagyon nem fogja korlátozni az eladásokat.
Részemről maradok az ingyenes lehetőségeknél. (egyéb fizetős eladós oldalakat sem használok, mert nem éri meg...)
Illetve én nem vagyok megfontolt eladó, vásárló... a hirdetéseim fele nem él meg 1hetet sem.
(ha éppen beüt a bogár akkor vannak dolgok amiket el adok, esetleg keresek... viszont pár nap múlva elvesztem érdeklődésem az ügyben, esetleg más lehetőség kerül előtérbe - ezért meg fizetni?)
Viszont kíváncsian várom a változásokat (upgradeket "szeressük"
)
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest