- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
Magyarországon még nem lehet, azt hiszem hónap vége felé már elérhető lesz.....Amúgy elég szivatós védelem van rajt, úgy tudom, hogy csak 3 -szor lehet aktiválni........Én a helyedben várnék a vásárlással, hátha jobb belátásra tér a kiadó, mert ez így nem pálya! Sajna már megint a becsületes embereket szopatják......
-
pcguru1
őstag
Senki nem tudja hol lehet megvenni az eredeti játékot

-
zed1983
őstag
Kíváncsi leszek erre a játékra...

-
pcguru1
őstag
Tudja valaki hol lehet megvenni a game-t
-
pcguru1
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Köszönöm megnézem

-
pcguru1
őstag
Mikora várható a megjelenés,tudja valaki?
-
Olee88
csendes tag
Elvileg benne lesz az első rész is de külön történet lesz a Assault on Dark Athena.
Lesz multiplay része is. ahogy néztem új technikák, és új ellenségek is lesznek benne.
Köztük valamilyen félig gép félig emberi lényekkel amiket a rabokból alakitanak át. -
Mikiller
aktív tag
Én úgy tudom, hogy ez a Butcher Bay átdolgozott gradikával és kiegészített történettel.
Szerintem aki végigvitte az elsőt, ebben már nem sok újdonságot fog kapni sajnos.
(nyugodtan lehet cáfolni, ha rosszul tudom
) -
nrgia
őstag
Várom már...
-
Olee88
csendes tag
Nagyon állat a Riddick escape from butcherbay is rohadt jó volt, már nagyon várjuk

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Nvidia Quadro FX570
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)