- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem szoktam sztárolni a regényeket a filmek ellenében, de ezúttal megteszem. A Legenda vagyok regény (az 1950-es években írták) sokkal mélyebb, jobb.
Továbbá az első, 1964-es filmváltozat, a világ kb. első modern zombifilmje, Az utolsó ember a Földön is köröket ver a Will Smith-filmre sztoriban, mélységben. Az első amerikai feldolgozás, az Omega Man is hangulatosabb.
A Legenda vagyok addig volt jó, míg Smith a kutyával téblábolt New Yorkban - bár az meg túlzó volt. Az alatt a pár év alatt a nagy almából nem válik dzsungel. A film második fele totál felszínes és gagyi katyvasz volt erőltetett, önfeláldozásos happy enddel és gagyi CGI szörnyekkel, ami azért érthetetlen, mert hozott anyagból dolgoztak, és ott minden szépen meg volt írva. Hüpp. Terminátor 4 flesse van a dolognak, egy "megfelelő" forgatókönyv minden igyekezetet el tud rontani. A T4-énél én is jobbat írnék. A '90-es évek végén Hollywoodot megtámadta egy félelmetes baktérium, ami tönkretette a forgkönyvírók szürkeállományát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest