- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Nekem ez volt a kedvenc biciklifajtám, ez is felel meg legjobban az igényeimnek. Örülök hogy szert tehettem rá..
Ki beszélt az ülés kidobásáról amúgy?
-
V.T.CS.
senior tag
nekem mindegy milyen volt az ülés, csak puha legyen, úgy is 1-2 havonta kellett vennem újat. mondjuk nekem nem volt soha oldschool bringám, de tetszenek.
DH-tam, flatland-eztem, dirt-öztem, de ez a krúzolós kategória kimaradt.
-
DeltaPower
addikt
-
V.T.CS.
senior tag
turimuri.

-
DeltaPower
addikt
-
rep3at
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
-
mickemoto
őstag
-
lapa
veterán
amúgy milyen szet? exage 300 lx?
-
lapa
veterán
"nem is túl régi". ja, hát csak 20 éves körüli (1993-as szet így első képről). jó kis békebeli cucc, sose legyen rosszabb.
gyárihoz közelítő minőségű sufni fényezést még nem láttam élőben. nem éri meg.
amit nagyon érdemes lenne megcsinálni, hogy veszel az első fékhez egy "fékháromszöget" meg egy fékbowdent, és összeügyeskeded úgy, hogy a fékek forgópontja a keresztbe menő bowdennel merőlegest zárjon be. lesz tőle első féked. ha érdekel kifejtem pontosan miről van szó.
upd: 93 előtti.
ja, ha kidobod a teszkóbringa árú bőrülésed, légyszi írd meg hova, röviden: ezek az ülések a te feneked formájára vannak elkészítve, csak eleget kell ülnöd rajtuk, hogy megvalósuljon.
-
rep3at
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
és annyira rohad, hogy szétesik alattad?
akkor nem tudom, én biztos nem nyúlnék a fényezéshez. -
rep3at
őstag
-
mickemoto
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
-
rep3at
őstag
-
DeltaPower
addikt
Én meghagynám rajta az ülést, az adja meg az igazi karakterét az egésznek.
-
mickemoto
őstag
-
rep3at
őstag
-
mickemoto
őstag
Az ülés régebbinek tűnik mint maga a bicikli.A festés viszont szerintem is jó így, én nem bántanám.
-
rep3at
őstag
-
EczkE
veterán
A szomszédnak BMW biciklije van.
-
V.T.CS.
senior tag
jól néz ki, de könyörgök: ne fényezd át. ez így jó ahogy van, ezekkel a matricákkal. látszik rajta, hogy pözsó.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest