- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Nekem ez volt a kedvenc biciklifajtám, ez is felel meg legjobban az igényeimnek. Örülök hogy szert tehettem rá..
Ki beszélt az ülés kidobásáról amúgy?
-
V.T.CS.
senior tag
nekem mindegy milyen volt az ülés, csak puha legyen, úgy is 1-2 havonta kellett vennem újat. mondjuk nekem nem volt soha oldschool bringám, de tetszenek.
DH-tam, flatland-eztem, dirt-öztem, de ez a krúzolós kategória kimaradt.
-
DeltaPower
addikt
-
V.T.CS.
senior tag
turimuri.

-
DeltaPower
addikt
-
rep3at
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
-
mickemoto
őstag
-
lapa
veterán
amúgy milyen szet? exage 300 lx?
-
lapa
veterán
"nem is túl régi". ja, hát csak 20 éves körüli (1993-as szet így első képről). jó kis békebeli cucc, sose legyen rosszabb.
gyárihoz közelítő minőségű sufni fényezést még nem láttam élőben. nem éri meg.
amit nagyon érdemes lenne megcsinálni, hogy veszel az első fékhez egy "fékháromszöget" meg egy fékbowdent, és összeügyeskeded úgy, hogy a fékek forgópontja a keresztbe menő bowdennel merőlegest zárjon be. lesz tőle első féked. ha érdekel kifejtem pontosan miről van szó.
upd: 93 előtti.
ja, ha kidobod a teszkóbringa árú bőrülésed, légyszi írd meg hova, röviden: ezek az ülések a te feneked formájára vannak elkészítve, csak eleget kell ülnöd rajtuk, hogy megvalósuljon.
-
rep3at
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
és annyira rohad, hogy szétesik alattad?
akkor nem tudom, én biztos nem nyúlnék a fényezéshez. -
rep3at
őstag
-
mickemoto
őstag
-
V.T.CS.
senior tag
-
rep3at
őstag
-
DeltaPower
addikt
Én meghagynám rajta az ülést, az adja meg az igazi karakterét az egésznek.
-
mickemoto
őstag
-
rep3at
őstag
-
mickemoto
őstag
Az ülés régebbinek tűnik mint maga a bicikli.A festés viszont szerintem is jó így, én nem bántanám.
-
rep3at
őstag
-
EczkE
veterán
A szomszédnak BMW biciklije van.
-
V.T.CS.
senior tag
jól néz ki, de könyörgök: ne fényezd át. ez így jó ahogy van, ezekkel a matricákkal. látszik rajta, hogy pözsó.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Autós topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - TMR, Hall effect szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest