- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
akisbandi #3468 üzenetére
Törlés, újratelepítés megoldotta. Simán a jelszóval. Érdekes, mert persze újra bekérte az emailt és jelszót, de amikor kiválsztottam egy filmet, amit próbáltam már korábban, rákédrezett, hogy folytatni akarom e három másodpercnél, vagy kezdem elölről. Szóval az alkalmazás törlése sem töröl minden adatot.
-
Friczy
senior tag
Vadonatúj Apple TV4k, ismerkedem vele. HBO GO előfizetésem van, ha kiválasztok egy filmet, akkor csak várakozik, de nem kezd el lejátszani semmit, percekig vártam rá. Ez normális?
Gondolom, nem, de mit lehet vele csinálni?Speedtesttel mérve az eszköz kb. 230 Mbit/s-t mér (wifire van csatlakoztatva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest