Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
zazenke
üzenetére
Az eszköz a legfrissebb verzión van. Remélem, hogy tényleg a film volt rossz vagy a Plex hülyesége. Az az igazság, hogy baromira belefáradtam már ebbe a média lejátszás kálváriába az évek során.
Samsung Qled-en Plex ugye nem vitte a magas bitrátás filmeket. Belenyugodtam, néztem max 20-25 gigás filmeket és elvoltam. 11 hónapja megvettem ugye a G4-es OLED-et, az szépen játszotta a DV-t, aztán felugrott, hogy fissítés érhető el. Lefutott és máris nem játszott többet DV-t mkv-ból. Nem baj, akkor néztem HDR-ben, megbékéltem vele. Aztán kijött a WebOS 25 és tönkreba**ta a médialejátszót meg Plex-et, folyamat újraindul, mert elfogy a memória. Na itt már nem kicsit voltam ideges. Akármennyit beszélgettem itt fórumon, úgy festett, hogy akkor nem érdemes és nem is lehet megúszni a dedikált lejátszót. Mindenki ajánlgatta Aliexpressről a csoda lejátszókat meg kodi meg corelec meg anyám kínja. De az Apple tűnt a legfelhasználóbarátabb és összességében legjobb megoldásnak, így kiadtam rá ezt a majd 60k-t. Azt mondjátok, hogy Infuse, akkor még azt a havi 500 Ft-ot is benyelem, tényleg nem tétel. Én csak végre azt szeretném így 6 év vergődés után, hogy leüljek, elindítsam a filmet/sorozatot és menjen..... 

Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- eBay
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Samsung Qled-en Plex ugye nem vitte a magas bitrátás filmeket. Belenyugodtam, néztem max 20-25 gigás filmeket és elvoltam. 11 hónapja megvettem ugye a G4-es OLED-et, az szépen játszotta a DV-t, aztán felugrott, hogy fissítés érhető el. Lefutott és máris nem játszott többet DV-t mkv-ból. Nem baj, akkor néztem HDR-ben, megbékéltem vele. Aztán kijött a WebOS 25 és tönkreba**ta a médialejátszót meg Plex-et, folyamat újraindul, mert elfogy a memória. Na itt már nem kicsit voltam ideges. Akármennyit beszélgettem itt fórumon, úgy festett, hogy akkor nem érdemes és nem is lehet megúszni a dedikált lejátszót. Mindenki ajánlgatta Aliexpressről a csoda lejátszókat meg kodi meg corelec meg anyám kínja. De az Apple tűnt a legfelhasználóbarátabb és összességében legjobb megoldásnak, így kiadtam rá ezt a majd 60k-t. Azt mondjátok, hogy Infuse, akkor még azt a havi 500 Ft-ot is benyelem, tényleg nem tétel. Én csak végre azt szeretném így 6 év vergődés után, hogy leüljek, elindítsam a filmet/sorozatot és menjen.....