- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
captainnemo #5249 üzenetére
Elhiszem, de nem tudom, hogy hol a probléma, szinte biztos, hogy az Infuse valamit másképp csinál, hiszen ugyanazzal az eszközzel csak másik alkalmazással már oké, és ugyanez volt a 2021-esen is, tehát nem eszköz probléma. Rá kéne jönni, hogy mi okozza, nem vagyok egyedül, úh. itt valami másképp működik, csak tudni kéne, hogy az Infuse mit csinál másképp. Ha Plexet vagy DS Video-t használok akkor jó, BuzzTV + CoreELEC-kel sem tudom reprodukálni, tehát a TV beállításai is jónak tűnnek, viszont valami akkor is más, csak tudnám, hogy mi.
Egyébként itt van a beszélgetés, különböző TV-k és AVR-ek, tehát még csak az sincs, hogy ugyanaz az összeállítás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged