Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blakey titán válasz  aujjobba

üzenetére aujjobba

üzenetéreMókolgatni? Emby is hozza ha ugyanazt csak nem álltod be, nem szánsz rá időt, hogy elolvasd mit és hogyan, Emby is tudja nfo alapján azonosítani, állítsd be, én sem mókolgatok, csak rendszerezem a dolgaimat, Plex véletlenül találja meg épp azokat, de megnyugtatlak, hogy ott is van bőven amit nem talál meg ahogy Kodiban MrMC-ben, Infuse-ban is. Viszont egy normális elnevezés esetén az összes app 99%-os pontossággal találja meg a dolgokat. Egyébként kb. 2 hete tértem vissza az Embyhez mint közös adatbázis, semmit nem mókolgattam, annyi volt mint egy program beállítása, pl. az Infuse, fél óra múlva bármelyik lejátszóval elértem a komplett adatbázist. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Spórolós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest