Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Indiana Jones and the Fate of Atlantis Speciel Edition.
Mindenki írja alá a petíciót, akkor talán teljes értékű játékot csinálnak a lelkes rajongók.
Már eddig is szép, amit csináltak belőle, tekintettel arra, hogy szabadidőben, puszta rajongásból elkezdték mai köntösbe helyezni ezt a klasszikust.
Facebookon is tessék őket lájkolni!
-
brd
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezzel a legtöbb ilyen futna ablakban is, és még desktop színmélységet sem kell állítani hozzá. Érdemes régebbi verziót is próbálni, ha valami nem stimmel, nekem pl. egy játék csak a v2_03_06-assal megy normálisan, az újabbakkal fekete ablakot kapok, bár ez valószínűleg egyedi bug.
-
SunMount3r
nagyúr
A KOTOR-t én is szívesen végigjátszanám még 1x, felújított grafikával. Gondolkodom, hogy előszedem, de itt is írják, hogy macerás elindítani, meg az a 3D már egy kicsit eltántorít, bár vannak hozzá texture pack-ok azt hiszem, de ahogy láttam az alapon nem sokat dobnak.
( A KOTOR 3-at kellett volna megcsinálniuk az MMO helyett... )
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Általánosságban írtam. Nem tudom melyik játék esetén futottam bele ilyenbe. De lehet valamilyen hw volt.
Nem lehet, mert 64k színnel dolgozik. (Mondjuk én 256 színre emlékeztem valamiért.) Amikor átraknád teljes képernyőről ablakba, akkor erre figyelmeztet is. De a HD+ ezt megoldja, szóval nincs probléma.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem azok a gusztustalan "feljavított" izék inkább nem kellenének. A nagyobb felbontás meg bőven elég ahol a HD+ mod adja. Másik nagy előnye, hogy lehet ablakban is futtatni, nem úgy, mint az eredetit.
Tisztában vagyok vele, hogy van normális oldala is. Szóval utánajártam.
-
és mit csinálsz utána a sok panaszkodóval, aki nem lép ki a feuerfuchsból a játék indítása előtt, és kínlódósan lassú neki minden? ne magadból indulj ki, nem Te vagy az átlaguser. az ilyeneknek a kezelése mind pénzbe kerül.
ha azt mondod, hogy 1.5G, az szerintem már vállalható - az más kérdés, hogy mennyire releváns. de Win7-es játék mellé 1GB-ot én sem adnék meg gépigényként.(#139) daa-raa: nincs szó semmilyen fényezésről, csak annyiról, hogy a best case esetből kiindulva belekötöttetek a gépigénybe, szerintem a RAM és a CPU esetében feleslegesen. furán is érzem magam, hogy az uborkát védem, amikor pont tegnap határoztam el, hogy a büdös életben többet nem játszok semmivel, amihez UPlay kell

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én licenc problémákról hallottam. Az Arkane Studios szeretett volna egy Arx Fatalis II-őt, amihez licencelték a Source motort. Jött az Ubi, hogy márpedig nekik az nem kell, nekik saját bejáratott címeik közül kell egy ezzel a motorral. Hiába mondták a srácok, hogy a licenc szerződésben egyetlen Soruce cím szerepelt a megegyezés szerint, így bukik az Arx folytatás, nem engedett a kiadó belőle. Hallkan tenném hozzá, hogy szerintem a Dishonored erősen megmentett onnan nem egy részt... mármint a Source alól. Hivatalosan azt ugyan az Unreal Engine hajtja, de nekem valamiért nagyon Source "szaga" van...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Dark Messiah miatt nem született folytatás az Arx-hoz, vagy hozzá hasonló játék. A DM teljesen más stílus, a klasszikus crawler RPG helyett egy RPG elemkkel dúsított akciójáték inkább. Egy igazi adrenalinfröccs, olyan harcrendszerellel aminek azóta sincs párja. Mindkettő zseniális, de nem hasonlíthatók egymáshoz, szerintem. Az igényes rétegjáték készítőknek nagyjából akkoriban kellett választaniuk; behódolnak e a közízlésnek, és casual tucatjátékokat kezdenek készíteni, vagy a már meglévő brandjeiket "kazuárosítják" el (pl. Morrowind - Skyrim (vissza)fejlődési vona)l. Az Arx folytatása szerintem halálra volt ítélve függetlenül attól, hogy elkészítették-e a DM-t, vagy sem.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
És az mit számít? A Complete akkor hogy készült el? És érdekes módon sem a GoG-ot, sem a moddereket nem zavarta, hogy nincs forráskód. Így is megoldották a W7/W8 kompatibilitást, az akár 4000x4000-es felbontást. Ehhez képest az Ubi csak kicsit felturbózta a kinézetet, de ahhoz meg jobb lett volna nem nyúlni.
Mondjuk az én szememben már azzal leírja magát egy cég, hogy bármilyen termékének FB-on van a hivatalos oldala.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
imibogyo
üzenetére
Én kicsit haragszom rá, de ez olyan megbocsátott harag. Haragszom, mert az Arx Fatalis 2 alapjait taposta el, amit nagyon sajnálok. Haragszom a linearitása miatt. Viszont mindent imádok, ami Source, pláne ami ilyen színvonalon kidolgozott és ilyen hangulatos, szóval a Dark Meissiah nálam vegyes érzelmeket vált ki.
Egyébként a Source motor iránt roppant mód elfogult vagyok. Nem tudom mit tud,nem tudom hogy csinálja, de számomra csak a "döbbenetes" és a "lenyűgöző" szavak maradnak egy-egy alkotás után, ami alá dolgozik. Nem grafikailag etalon, mert vannak korszerűbbek, hanem van benne valami plusz, amit minden Source játék alatt azonnal érezni lehet. Fogalmam nincs mi, vagy miért lehet azokat a játékokat kapásból rávágva beazonosítani úgy, hogy: "ez Source motor, az biztos!". Olyanról is megmondom, amit elsőre próbáltam és eskü nem olvastam előtte, hogy az viszi!
-
Dany007
veterán
Mit értetek amúgy "remake" alatt?
Az adott játék mezei HD verzióját, amiben ugyanaz a játék csak kicserélik a textúrákat nagy felbontásúra vagy azt, amikor a komplett grafikai motort cserélik ki és tesznek bele a HD textúrákon kívül új DX11-es effekteket, megvilágítást, árnyékokat, SM legújabb verzió stb... ?Mert ha én remake-et szeretnék, akkor azt nem csak a textúrák cseréjére értem...
-
"ha Te írnád a gépigényt, ez alapján mit írnál be?"
Mondjuk odairnam az 1 GB-t, de semmikeppen sem a harmat.
Az eredeti 32 MB-t kert, ahogy elneztem, a HD kiadasnal minden pixelbol 3x3 pixel lett, ha ugy szamolok, hogy akkor az egesz programban minden kilencszer akkorara nott, akkor tartunk 300 MB-nal. -
törölt tag
Procira viszont ez: "1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor "
De kár a szart fényezni. A Win 7 feltelepül simán 512MiB RAM-os gépre is, és fut is rajta rendesen.
egyébként a "HD" kinézetről kb ez jut eszembe: [link] Nem lehet komolyan venni, szemben az eredetivel.
-
imibogyo
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Bár nem remake szintjén, de erről jut eszembe mennyire imádtam a Dark Messiah-t. Jöhetne egy folytatás. Persze hangulatban elvagyok most a Skyrim-mel is, de azért a DM harcrendszere más volt. Nagyon szerettem a "This is Sparta!!!!!" jeleneteket, a "tárgy-dobálós" harcot és a "kötél-íjat".

Emellett szerintem a varázslatok is sokszor jobban voltak kidolgozva. Például védekező ellenfélnél pajzsról lepattanó tűzgolyó stb...
-
saelin
veterán
válasz
Heroes fan
üzenetére
Igen. Kiegészítők nélkül.
-
tényleg ne viccelődjünk. ez a Windows 7 hivatalos gépigénye:
1 gigabájt (GB) RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)ha Te írnád a gépigényt, ez alapján mit írnál be? vedd figyelembe, hogy ha a gépigény miatt sok lesz a support ticket, akkor szétrúgják a segged. CPU-val ugyanez a helyzet.
a VGA-s rész valóban vicces, azt írtam is. gondolom, nagyjából mindenen fog futni, csak (túl)védik a seggüket. ezt a részét én is parasztságnak tartom.
-
Egon
nagyúr
Ami hirtelen eszembe jut (amiket már más írt, azt próbálom kihagyni):
Street Rod HD
Centurion HD
Battle Bugs HD
Incubation HD
Panzer General 1-2 HD
Fallout Tactics HD
és a legfontosabb: Master of Magic HDEgyelőre ennyi. Ezzel ellennék egy darabig.
-
saelin
veterán
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ha nem is akadni, de lassulni azt fog. Lesz vagy 2 perces loading képernyő is benne és sok grafikus kártyán hibásan fognak megjelenni a textúrák...

De az is lehet, hogy elkeverték más játékkal a gépigényét. Abu erről a játékról is írhat majd cikket, hogy mitől eszik olyan sokat.
-
Heroes fan
őstag
Kíváncsi leszek erre a heroes 3-ra akadni fog mint a szar

-
djculture
félisten
Következő Ubi játék a Pong hd lesz amihez 8 magos proci meg 4 gigás vga kell majd hogy be ne lassuljon..
-
"a gépigény nagy részét az OS generálja"
Ne viccelodjunk mar egymassal, Win7 512 MB RAM-on gond nelkul mukodik, itt meg 2 GB van minimum kovetelmenykent. A videokartyas resz meg plane nagyon vicces, foleg az, ahol kifejtik, hogy a laptopos AMD/NV kartyakat nem tamogatjak, Intel GPU-bol meg semelyiket sem (Win7 remekul fut Intelen meg laptopon is)
-
+1 az Undying-ra. Best FPS evör!

Resident Evil 2 is jöhet, de egy felturbózott Lego Racers, trickstyle vagy dethkarz is megdobogtatná a szívemet
Ezért remélem a remakek PC-re is jönnek, mert én pl imádtam a Resident Evil 1-et PC-n, de a Remake-el már GameCube emulátorral kellet játszanom, mert PC-ra azt már nem adták ki

-
doc
nagyúr
a grafika semmivel sem volt rosszabb a tobbi hasonlo koru C64 jateknal, sot a Super Mariot messze magasan verte
a jatekmenet is sokkal jobb volt, a Marioval rendszeresen megprobalok jatszani, de mindig rettentoen idegesit hogy mennyivel rosszabb jatekelmenyt ad mint a Giana
-
Slade92
aktív tag
válasz
üzenetére
LOL

Ez a generált gépigény, ösztönözni kell a népet az újjab hardver vásálásra.
Sok játékhoz nem kellene szerintem akkora gép (maxon) mint amekkora kell gondolk itt a:
-Far Cry 4
-Watch Dogs
-COD Ghost (aminek a nép felszólalására felére vissza is vették a gépigényt,mert ott is durva magas gépigény generálás volt)
De ott volt a Crysis is amibe beleraktak mindeféle gamer szemmel nem látható gépet leterhelő elemeket hogy növelje a gépigényt. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
igen, a hangulatban van a kutya elásva, meg a polish-ban - én egyiket sem éreztem túlzottan jónak. amúgy mindig azt hittem, hogy ez is olyan játék, amit a zene miatt kapott fel a sajtó (mer'hogy Chris Hülsbeck tényleg nagy király, legalábbis ami a zene tartalmi részét illeti), de most szembesültem vele, hogy van, akinek a játék is tetszik

(#108) daa-raa: a gépigény nagy részét az OS generálja, és gondolom support okokból nem mennek Win7 alá - ez érthető, ha nem is elegáns. a shader model 4.0 mondjuk tényleg humoros.
btw. az eredeti gépigénye miatt nagyon szidtam anno a 3DO-t, mert a 200-as Pentiumomon baromi lassú volt... -
törölt tag
Aki akar jót röhögni nézze meg a HoMM3 HD gépigényét. Szánalom.
Csak érdekességképpen itt az eredeti játéké:
Computer System: IBM PC and 100% compatibles
Operating System: Windows® 95/98 or Windows NT® 4.0 Service Pack 4
CPU: Pentium® 133, (Pentium 166 recommended)
Memory: 32 Megabytes RAM
CD-ROM Drive: 4X CD-ROM Drive
Free Hard Disk Space: 425MB Megabytes (minimum) free hard drive space
Sound Card: All major DirectX® 7.0a compatible Sound Cards
Video Card: DirectX 7.0a compatible, capable of 800x600 16-bit high
color display
Peripherals: Keyboard and mouse
Multiplayer: 28.8 modem or greater (modem/internet play); TCP/IP or
IPX (network play) Note: Player is solely responsible for
all applicable Internet related fees and charges.Computer System: IBM PC and 100% compatibles
Operating System: Windows® 95/98 or Windows NT® 4.0 Service Pack 4
CPU: Pentium® 133, (Pentium 166 recommended)
Memory: 32 Megabytes RAM
CD-ROM Drive: 4X CD-ROM Drive
Free Hard Disk Space: 425MB Megabytes (minimum) free hard drive space
Sound Card: All major DirectX® 7.0a compatible Sound Cards
Video Card: DirectX 7.0a compatible, capable of 800x600 16-bit high
color display
Peripherals: Keyboard and mouse
Multiplayer: 28.8 modem or greater (modem/internet play); TCP/IP or
IPX (network play) Note: Player is solely responsible for
all applicable Internet related fees and charges. -
Heroes fan
őstag
Az ice win dale milyen lett nektek nálam rohadtúl játszhatatlan a szaggatás miatt.
-
válasz
parandroid
üzenetére
bugbomber 4 fővel 1 billentyűzeten.

-
fogtunder
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
vagy a wizard of wor

-
parandroid
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha multiplayer, akkor International Karate!
p
-
SunMount3r
nagyúr
Az egyik legjobb móka volt C64-en a 2 player-es játékok közül, szerintem még most is el lennénk vele a haverral. Itt elsősorban a hangulaton volt a lényeg, lényegében nem volt más mint egy Super Mario klón, de minden eleme pont úgy volt lecsiszolva, hogy egy kerek egészet adjon. Máskülönben a zenéje szerintem a mai napig a legjobb játékokhoz írt zenék között van.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
és @doc: hmmm, ez meglepett. módosítok: nem szar volt, hanem a grafikája
csúnyaminimalista volt, és a játékmenet engem rettenetesen irritált. de a TD akkor is király
-
Dagidög
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Köszi, ez igencsak jól fest!
-
válasz
parandroid
üzenetére
Giana: C64-en valóban elég szar volt. a Twisted Dreams viszont brutál jó lett - vizuálisan is, játékmenetben is, meg a zene is ütős

-
Dagidög
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Egy linket dobnál, kérlek?
-
Dany007
veterán
Na nézzük az én listámat!

1. Quake 3
Semmit nem kéne vele csinálni, csak adni egy komolyabb grafikát és kész. Az úgy tökéletes ahogy volt.
2. Soul Raver - teljes
Ehhez sem kell sokat hozzátenni, így is brutális látványos világa van, a történet meg a hangulat magával ragadó.
3. Freelancer
Szintén nagyon szép grafika a maga idejében, hatalmas terület, sok-sok egyedi lehetőséggel, építhetőséggel, felfedezhetőséggel...
Hirtelen ennyi. Még talán a Tiberian Sun-t hozzátenném én is. A CNCTW is jó volt, de teljesen más a két játék hangulata.
-
Heroes fan
őstag
A warcraft 3-at most csinálják modderként.
-
Goose-T
veterán
Blade of Darkness! A legkirályabb kardozós játék, amit valaha is csináltak.
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Re @All:
Tényleg, a Trine megvan, az első résszel játszogattam is, a másodikat meg csak megvettem, neki kéne állni. Zseniáls játék, üdítő színfolt a jelenlegi kínálatban a Torchlighttal és a Magicka-val egyetemben.
Az Indie szcénával óvatos vagyok, mag a remake-ekkel is, azért akármennyire jók is voltak ezek a játékok, azért mai szemmel, főleg ekkora monitorokon, és felbontásokon sajnos már nagyon csúnyák.

Heroes 3 természetesen szintén megvan eredetiben, minden kiegészítővel, nem is tudtam, hogy lehet moddolni. Viszont közben beugrott, hogy talán még windows mobile-os kézikészüléken volt róla egészen használható és szép port.
Giana Sisters nekem valahogy kimaradt, szerintem az már anno Commodore-on nem jött be valamiért, aztán nem is foglalkoztam vele.
Froggereket nem kimondottan szeret(t)em.
Amivel anno rengeteget játszottam, az a Pirates, a King's Bounty, az autós játékok (Pit Stop, Test Drive, Accolade's F1), a Commodore-os flipper - azóta is hiányzik valami ilyesmi egyszerű, csicsamentes, nemháromdés, a végtelenségig játszható flipperjáték, pedig próbáltam többet is. Nagyon bírtam még a Beach Headet is, bár valószínű, hogy manapság ilyesmi már nem kötne le, meg volt egy Star Wars játék a komplett trilógiáról - borzasztó bugos volt, csúnya is, és rém nehéz, de akkoriban odavoltunk érte. Ja, meg a szöveges kalandjátékok (Indy, Tentacle, Monkey Island, utóbbinak szerencsére megintcsak elég jól sikerült a felújított verziója, bár nem játszottam végig). Aztán ez már a PC-re váltás, az itteni klasszikusok meg vagy mennek tovább sorozatként (NFS, NBA, FIFA), vagy említettétek már: X-Wing vs Tie Fightert pl. lehet, hogy hajlandó lennék még én is játszani.
Ami még érdekes, hogy mennyi menedzser-játékot játszottunk régen Commodore-on (Box Manager, Basketball manager, 500cc Motomanager, stb), de a modern változataik egyáltalán nem érdekelnek már.
Scrollozódós-űrhajós-lövöldözős-powerupos játékot meg találtam egyet pár éve, ami szép is volt, meg jó is, de aztán valahol elkevertem, pedig az tetszett...
Ja, meg kimaradt a Wizardry és Might and Magic sorozat, de a fantasy-fetisizmusomnak meg manapság ott a WoW (hú, tényleg, de jó is lenne Wwarcraft II-zni egyet új, modern grafikával).
Bocs, ha valakinek nem válaszoltam, igen sok lett a hozzászólás.
p
-
Bloksma
aktív tag
Gothic 1-2
-
Dagidög
senior tag
Mennyi jó játékot írtatok!

A The Longest Journey-t azért nem újítja fel a csapat, mert már nincsenek meg az eredeti háttérképek a játékhoz, gyakorlatilag kezdhetnék nulláról.
A felsoroltakon kívül még itt van egy pár játék, ami érdekes lenne felújítva:
Crok
Warcraft III
Diablo I-II
Crusader
Descent 1-2
Freespace 1-2 (bár van unofficial, de azért még lehetne hova tuningolni)
Star Wars Jedi Knight széria, Episode I RacerMellesleg örülnék a Republic Commandonak is, de már az nagy öröm lenne, ha az eredetit el tudnám indítani...
-
Ilyeneket nem olvastam, hogy:
Nfs Porsche
Street Rod
Dune 2000
Tyrian+1 a The Last Ninja-ra, Nfs UG2-re.
Hirtelen ennyi jut eszembe.

-
Padree
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Bomberman megjelent Xbox360ra, Arcade pack lemezen is, 4 játékos - elég jó. PC-n SEGA Classic Collectionban (Megadrive emulátor) szoktuk játszani, alap de teljesen élvezhető.
Remake amit szivesen vennék, talán a Lost Vikings. Kicsinosítva és játékosok közti kameraátadással.
-
Yutani
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
-
Šolaire
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én nem tudok róla,steam-en a régi verziók vannak. Az első része win7 32 biten csak úgy futott hogy bele kellett piszkálni a játékba nem kevés fórumot kellett átolvasni mert sokaknál gondot okozott a játék futtatása.
-
sysys
csendes tag
Undying +1

A nem multiplayer fps no.1. -
SunMount3r
nagyúr
Most nem vágom, hogy KOTOR-nak tényleg megjelent egy felújított, hivatalos kiadása PC-re?

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
bombermant nem lenne ido lekodolni (kb egy het alatt nullarol game makerben egy harmadeves programozo hanggal es grafikaval osszecsapja a prototipust, bar abba meg halozati kod nem lesz), viszont iranyitast osszemuteni a tapipaddal nehezebb lenne.
---
szep ez a lista... viszont a Deus Ex: Human Revolution melto utodja volt az elso resznek, meg bunteto dialogusok tekinteteben is (what a shame vs I never asked for this). plusz a Dishonored gyakorlatilag jatekmechanika szempontjabol egy cyberpunk Deus Ex, augmentaciok helyett fekete magiaval (meg augmentation canisterek helyett balnacsontokkal).
a Final Fantasy 7et meg a sztori kivetelevel nullarol kene ujraepiteni, a jatekmechanikaja kinszenvedes, osszes baratom aki anno 2000-2002 korul tolta es az utobbi evekben elovette mind arra panaszkodott, hogy iszonyatosan elavult. a grafikaja mar megjeleneskor se volt szep (cutscenek igen, de vesd ossze pl a HalfLifeval a modelleket), de az egesz jatek valami irdatlanul lassu.
-
Dr. Romano
veterán
Turok 2, Blood 1-2, az összes régi repülő/autó/helikopter/űrhajó szimulátor, Transport Tycoon igazából az összes Tycoon, Last Ninja ah... fuck it, igazából az összes kedvencemet fel lehetne sorolni.
-
Chp
őstag
Get Medieval, Undying, Nox, Blood 2. Így hirtelen ennyi. Írnám még a Quake 1-2-t, Doomot, Hereticet, de ugye ezeknek vannak különböző portjai, amiket magam is birtokolok és egész pofásak. Főleg a Quake, textúra pack és Darkplaces engine-nel.
-
Slade92
aktív tag
Ez a Resident Evil HD Remake is piff....2 Ft-os melóból akar megint meggazdagodni a capcom...nálam ez a cég egyre szánalmasabb a szemembe

Amikor először hallatom hogy lesz Resi remake gondoltam majd teljesen új munkálatokba kezd a capcom kihasználva a korszak nextgen lehetőségeit, erre megkapjuk a játék első rész 2002-es remakejét alig észrevehetően jobb textúrákkal meg HD felbontásban (tapsvihar)
De ma már mit vár az ember a capcomtól...
-
macman507
aktív tag
Talán a Chaser-t (FPS), bár úgyis elrontanák, mint az ilyen remake/hd verzió-k többségét szerintem azért elrontják azzal az új HD, de rosszabb minőségű textúrával sokszor, mint amilyen eredetileg volt.
Egyébként az eredeti Chaser-t minden fps rajongónak ajánlom!

-
MageRG
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A régi platformerek tovább élnek az indie szcénában (brr. van ilyen szó egyáltalán?). Az egyik leghíresebb a Super Meat Boy, de a Volgarr the Viking is brutál.
De ha a felülnézetes akciót is szeretted, mint az Into the Eagle's Nest C64 próbáld ki a Hotline Miami-t. K**va gyors és nincs benne életerőcsík. Egy találattól mindenki fekszik (te is), mint a rég szép időkben. -
3shae
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát persze! Rick nagy kedvencem volt (bár néha rohadt nehéz volt) bomb jack szintén..
Superfrog HD-t próbáltad már?
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
PC-re felesleges várni a HoMM3 HD-t. Ha már megvan a HoMM3 (Complete), akkor elég hozzá felrakni a Heroes 3 HD modot, és már megy is akár ablakban, nagy felbontásban. Ja, és mindez ingyen.
GoG-on a HoMM3 Complete kemény 8€ teljes áron, az Ubi féle "HD"-nek csúfolt változat, ami ráadásul mint írtam csak a RoE, ennek legalább a duplája lesz szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan
üzenetére
-
Cathulhu
addikt
Jajj ezt ne irtad volna. Ugyanaz? Nem akarok oldalakat irni arrol, miert egy undorito fercmu a TW es hany dologban gyalazza meg az elodeit, de az tokeletesen latszik, hogy ott indult el az EA hozzaerto kezein belul a lejtmenet (TW, RA3, TT). Szoval a TWrol megvan a velemenyem, de nem eppen az, hogy jo jatek lett volna.
-
parandroid
félisten
Nekem a régi platformerek hiányoznak, mint a Disney játékai voltak (Tarzan, Aladdin) - van még egyáltalán ilyen kategória, vagy ez már csak flash-játékokban létezik? Emlékszik még valaki Rick Dangerousra? atyaég, mi időt beleöltünk, hogy aztán a vége előtt pár szinttel veszítsük el az utolsó életünket, és kezdődhet elölről az egész. Vagy Bomb Jack, az is hatalmas játék volt. De akár a sima Bomberman is. Multiplayerben...
Az a vicces, hogy ezeket akár mobilra is kiadhatnák, simán menne, elvégre nagyságrendekkel erősebb a hardver, és a kijelző sem okozhatna már régen gondot, ehelyett öntik ránk a sokadik gyöngyrobbantós, meg menekülős játék klónt.
Ja, és még amit nagyon szívesen játszanék modern formában (főleg mobilon), az az oldalra (vagy felfelé) scrollozódó úrhajós/repülős árkád játékok, mint az 1942 volt anno Commodore-on, vagy a Space Impact Nokián.
Amúgy meg várom a Pirates! remake-et mobilra, a PC-s verzió remekül sikerült új verzióban.
PC-re meg a már bejelentettek közül nagyon várom a HoMM3-at, és a Knights and Merchants-ot (utóbbinak zseniális volt a harcrendszere, akkoriban imádtam).
p
-
janos666
nagyúr
Ezzel kapcsolatban annyit jut eszebe, hogy nemrég megint elkezdtem végigjátszani a Half-Life 2-t (régen majdnem minden évben elővettem, most egy ideje már nem) és az őszinte véleményem, hogy azóta nem láttam egy FPS-t sem, amit jobb lenne játszani.
Érdekesebb / mélyebb / gondolkodtatóbb vagy szórakoztatóbb történet volt, szebb/jobb grafika nyilván volt, jobb fizika is volt (legalább techdedemó szinten, pl. pár Geforce PhysX cím), sokkal realisztikusabb karaktermozgás és fegyverműködés (mikor mekkorát ugrunk, esünk, hord félre a lőfegyver, rándul el a kéz, stb) is volt, jobb hangzás is volt (bár talán a HL2 is szebben szólt, mikor még volt OS és hardware oldalon DirectSound/EAX, bár nem emlékszem, hogy használta-e, az OpenAL pedig nem került még be a Windows verzióba). De... Egyszerűen hihetetlenül jó vele játszani. Ez nekem "Az FPS játék". Nem másra gyúrt, nem más akart lenni, mint ami, hanem egy "tökéletes FPS játék" lehetett a cél, ami szerintem gyakorlatilag sikerült is, amennyire lehetséges volt. Itt számomra maga a játékélmény az élmény és az kiváló.És még a HDR is bekerült már végre hivatalosan az első részbe, amit megjelenéskor erősen hiányoltam a reklámvideók után. Ugyan így nem bántam volna azt sem, ha mást is felújítanak rajta picit, pl. nagyobb felbontású textúrákat kap, ha kéznél van a nyersanyag a Valve-nél. Ettől nem lenne jobb játék, de nem is ártana neki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
EA üzletpolitika. Nem olyan lett amilyennek szerették volna ezért lelőtték. Pedig a legelső trailer óta szerelmes voltam belé.
-
törölt tag
Igen, pont a multi only miatt nem érdekel.
Jajj, a Tiberumot de vártam!
A TW messze nem TS. Sem játékmenetileg, sem hangulatilag. Az AI-ról meg inkább ne is beszéljünk. Nem igazán volt benne, legalábbis a saját csapatok számára. Pedig a demoban még ugyancsak szépen működött. De a véglegesben egyszerűen egy pillanatra sem lehetett őket magukra hagyni, mert rövid idő alatt szétszóródtak, aztán le is gyakta őket az ellen apránként.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan
üzenetére
-
Heroes fan
őstag
A doom 2-őt is kéne. Azzal mivan?,láttam hogy doom 3-as verziót kapott.
-
geristar
tag
Prehistorik2
Heroes 3 az összes kieggel, ne csak az alap
Vigilante 8 -
McSico
senior tag
Egy Insane feltúrbózásnak tudnék örülni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nagyon jól néz ki szerintem, főleg hogy rajongói cucc, kár hogy csak multi.
Ezért is lett volna jó, ha a Tiberium FPS-t nem lövik le.
(#32) a_n_d_r_e_w
Ha Tiberian Sun tetszett, akkor mi a gond a Tiberium Wars-szal? Az szinte ugyanaz, csak sokkal jobban néz ki.
-
Tüphón
senior tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Valóban

-
Keeperv85
nagyúr
A betöltésekkel a Source sem volt soha a helyzet magaslatán, de engem pl. a Black Mesa meggyőzött, hogy lehet azokat a fránya vágásokat jó helyre tenni...
Nos hát, ha már Black Mesa: arról azért lehetne remake szinten példát venni! Főleg úgy, hogy a fejlesztőinek SEMMI nemvolt meg hozzá a grafikus motoron kívül... -
celafat
aktív tag
Én szívesen vennék néhány C64 és Amiga klasszikust is. Pl: Creatures, Myth, Time Machine, Tusker, Vendetta stb.
-
törölt tag
Azt a HoMM 3 HD felújítást inkább hagyjuk. Az eddigi screenshotok alapján egy gusztustalan moslék, ráadásul csak a RoE. És idmerve az Ubit lehet ehhet a sprite alapú motorhoz is kell majd mostmár 6-8 procimag (hogy elinduljon, de csak egyet fog használni), 8-16GiB RAM, 280X/970 VGA, lehetőleg 6GiB VRAM-mal. Ja, és ez csak a minimumkonfig. Mindezt legalább 25-30€-ért.
Én speciel egyáltalán nem várom.
djculture: Ez a DX verzió nem új változat, max kicsit kicsinosított. Nagyon látszik rajta az UT motor kora. Persze nem lenne rossz egy tényleges motorcserés változat, csak ne legyen olyan sárga, mint a HR. Utóbbihoz illett, a DX-et inkább kékes beütéssel tudom elképzelni.
Sacred 1 lenne érdekes. Valóban működő AA-val és állítható felbontással.
Illetve: C&C Renegade egy tényleg jó motorral.
-
Vesa
veterán
Falcon 4.0 mai gafikával. A valaha volt egyik legjobb repszimulátor, és bár a közösség próbálta életben tartanio, ma már kevés a régi engine. Ezt szívesen látnám.
Starcraft 1-et is. -
Tüphón
senior tag
Ezeket mások még nem írták:
Battlezone 2
NFS: Underground 2
Freelancer
No One Lives Forever -
Cathulhu
addikt
Ti milyen játékokat látnátok szívesen teljesen felújítva?
Nekem csak ket keresem lenne:
- Gothic 1-2, akar egyben is, ugyis ugyanaz a motor. Szvsz a legjobb RPG, Piranhaek azota se tudtak egy rendes folytatast krealni, inkabb terjenek vissza a gyokerekhez
- C&C Tiberian Sun: imadtuk (volna) haverral multizni de a kegyetlenul belassulo motor + baromi instabil netkod miatt egyetlen kuzdelmet se tudunk befejezni. Maig visszasirjuk. Sot ha mar itt vagyunk, akkor RA2 is johetne igazan. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Arx Fatalis Source...
Milyen szépen menne a Dark Messiah motorjában, vagy az EP2-re húzva... Nemrég frissítettem a magyarítását, de hát ugye a régi motor az átvezetőket miért is feliratozná... 
-
alevan
őstag
System Shock 1-2
Evil Genius (abból inkább a 2-t várom 😃)
Dungeon Keeper 1-2
Prince of PersiaTheme Hospital és Transport Tycoon (mondjuk ezekbôl van opensource fan remake, de valahogy nem az igazi)
-
Mikiller
aktív tag
A Sacrifice játék felturbózott változatának örülnék.Sacrifice gamplay
-
GypsFulvus2
őstag
Daggerfall
Anachronox
Arx FatalisHa még emlékszik rájuk valaki.
-
energy4ever
addikt
Tokyo Extreme Racing Zero
Sonic Adventura 1, 2
Shenmue 1,2
Greanch
Crash Bandicoot
Need For Speed Underground 2
Frogger 2
Mr. Driller
101 Dalmatas
Donald Duck Going Quickers
SSX TrickyHat igen, szep lenne. Gyermekkorom kedvencei.
Ha a Sega jobban osszepartolna a nintendoval, meg lehet lenne is valami belole. (mennyivel tobb ujgeneracios Nintendo fogyna, ha Nintendo Wii Dreamcast neven jott volna ki.
) -
james001
veterán
Én ezekre vágyok,de tuti nem lesz belőlük semmi:
- TimeSplitters (Future Perfect)
- Soul Reaver
- Crash BandicootMeg még sorolhatnék párat de ha már ebből a háromból jönne valami,nagyon örülnék

-
saelin
veterán
Nintendo:
- Earthbound
- Actraiser
- Blackthorne
- Demons Crest
- EVO
- Ninja Warrior
- Super Ghouls and GoblinsPS:
- Final Fantasy 7-8
- Final Fantasy Tactics
- The Misadventures of Tron Bonne
- Koudelka
- Parasyte Eve 1-2
- Tail Concerto
- Tenchu: Stealth Assasin
- Vagrant Story
- XenogearsAzért ehhez kellet egy kis segítség, de csak meglett mind.

-
wjbhbdux
veterán
-
Heroes fan
őstag
Supaplex volt a király logikai játék.
-
3shae
senior tag
Superfrog HD szerintem baromi jó lett, én szívesen várnék még pár ilyen progit az biztos

-
Mister_X
nagyúr
Há' hülye vagy? Azzal munka van!!4
Amúgy én valamennyire szívesen fogadom a hádésített dolgokat is, DmC-t újra végigtolnám (valszeg első napos lesz), Tomb Raiderrel is tudok így játszani, Halo-k detto. Aminek örülnék, az egy Burnout Paradise Ultimate Box - The Epic HD Remaster kiadás vagy hasonló. De inkább Burnout 8.
-
én még visszább mennék időben:
- Impossible Mission
- Last Ninja sorozat
- Bard's Tale sorozat + Dragon Wars
- Times of LoreTLJ-re sajna valóban semmi esély, újra kellene rajzolni
Deus Ex szerintem a rajongói modokkal egészen emészthető, bár a HR motorjával valóban jobban nézne ki. -
a2d2
addikt
Én a kettessel kezdtem anno. Nagyon megfogott. Utána álltam neki az első résznek.
Szerintem teljesen keverhető, mert két külön sztori. Az első rész hősének az unokája a második rész főhőse.
Pár éve újrajátszottam a másodikat. A grafika csak az első 5 percben volt zavaró, utána megint magával ragad a történet.
Jelenleg a New Vegassal küzdök, de három gyerek mellett olyan ritkán jut idő a játékra hogy évekkel ezelőtt kezdtem el és még csak kb a felénél tartok. A Kings Bounty Warriors of the North-al kezdtem kb egyszerre, abba most eléggé belehúztam, de a napokban néztem végig a mentések dátumát, és az is másfél éve kezdődött
Mondjuk én aprólékos vagyok, minden ellenfelet ki kell nyírnom és minden küldetést meg kell csinálnom hogy meg legyen a lelki békém.
A Fallout 2-be is iszonyú óraszámot lehetett belepumpálni. -
a2d2
addikt
X-Wing Alliance
Fallout
Fallout 2 -
-
elithun
őstag
Nekem igazálól nincs igényem HD felújításokra, mert az emlékeimben általában az élmény képi világa olyan amilyennek én képzeltem a játék világát.
Viszont amiket bejelentenek azoknak mégis tudok örülni, így pl. az Oddwold felújítása örvendetes volt, és a Heroes of Might & Magic 3 HD felújítását is várom.
-
Gabor343
tag
Én egy Kotor 1-2 HD Remasternek örülnék nagyon cryengine 3 vagy unreal 4-es grafikával PS4, X1,PC-re, ha már nem jön 3. rész. (Kotor= Star Wars: Knights of the Old Republic)
Sajnos elég esélytelen, egy Mass Effect trilogy HD-nek nagyobb esélye van megjelenésre, pedig azok nem is olyan régi játékok...
Na meg a te listából a Final Fantasykat és a The Longest Journey-t én is szívesen látnám felújítva.
Jah amúgy az FF7 az jön PS4-re
felújítás nélkül. 
-
ldave
félisten
Azért a HD remake (Okami PS3-on) és a teljes felújáts (Final Fantasy IV DS-en) nem ugyanaz a kategória. Pont emiatt nem nagyon lesz PS1-es FF remake, hisz ott tényleg a nulláról kell kezdeni az egészet, az akkori SD TV-kre készült renderelt hátterek nem múködnek 1080p felbontásban.
-
Bloksma
aktív tag
Max Payne 1-2! Rengeteget játszottam velük. A 3-as nem tetszett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdeném én akkor.
-Final Fantasy 7-8-9
-Clive Barker's Undying
-Halo: Reach
-Giants: Citizen Kabuto
-Beyond: Good and Evil
-Deus Ex 1-2
-The Longest JourneyHja tudom nem sok esély van ezekre. Final Fantasy-k tuti hogy nem jönnek, el lettek már mondva, Reach talán pár év múlva, de most 343i alapból szenved a mostani kollekcióval is, Beyond kapott már egy HD-t, de hát az olyan is lett. DX 1-2 max rajongói felújítást kap, The Longest Journey meg...Hagyjuk, álmodik a nyomor.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már eddig is szép, amit csináltak belőle, tekintettel arra, hogy szabadidőben, puszta rajongásból elkezdték mai köntösbe helyezni ezt a klasszikust.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nos hát, ha már Black Mesa: arról azért lehetne remake szinten példát venni! Főleg úgy, hogy a fejlesztőinek SEMMI nemvolt meg hozzá a grafikus motoron kívül...