Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moromel
csendes tag
Szia Redneck!
Én is nagyon szemezgetek ezzel a házzal. Egyedül az nem tetszik, hogy az első venti porszűrőjét csak akkor lehet megtakarítani ha leveszed az egész elejét. Ez nem okozott azóta problémát?
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm, ez az antracit nekem is bejön, meg is örültem hogy élőben jobban mutat mint a gyári képeken.
Jogos a kérdés, bár nekem szerencsére nincs szükségem a keretekre. Ezek szerint nem. Gondolom az lehet az oka, hogy a szívóhatás megmarad, mivel az egész ház zárt.
A házhűtéses topikban linkeltek egy tesztet Youtuberól. Ha jól emlékszem a Linustechtips készítette, ahol telepakolták a gépet mindenféle plüssálattal és a légáramot akadályozó dologgal, de nem változott számottevően a hőmérséklet. Persze annyi hely volt, hogy minimálisan járjon a levegő...

-
AxBattler
félisten
Nagyon jó kis ház, és különösen jól mutat ebben az "Anthracite" kivitelben!
Grats hozzá!Az egyedüli problémám, hogy ha több háttértárat akarok belepakolni, akkor a HDD-keret nem fogja le nagyon az első venti légáramát? Nekem úgy tűnik...
-
MineFox54
őstag
"Nanoxia DS4 - maximumális fordulaton"
*maximális
-
Jól néz ki, és tényleg ideális választásnak tűnik! Nekem a Corsair Obsidian 350D jutott eszembe, miközben az első kiszemeltjeidet nézegettem, de aztán látva az árát... -ez a Nanoxia Deep Silence 4 tényleg sokkal jobban megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Imádom ezt a házat.