Hirdetés
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laller84
üzenetére
Én az 501 free escape games-el játszok. Azt írja ki, mikor indítom, hogy telepítsem a Google Play játékokat, az majd elvégzi a mentést. Feltettem az előző telefonomra, elindítottam a játékot és ki is írta, hogy elmetette a játékállást. Aztán feltettem az új telefonra is, de hiába csináltam így, mikor elindítottam, ugyanazt írta ki, hogy játékállás elmentve, nem azt, hogy betöltve. Nem is töltötte be. Próbáltam úgy, hogy egyszerre fusson a 2 telefonon, akkor sem. Utánaolvastam, a Google Play játékoknak automatikusan kellene ezt elvégezni, de nekem nem csinálta meg és a játékban is hiába nyomtam a restore gombot, csak hibát írt ki. A játékban amúgy nem találtam külön mentési lehetőséget, ahogy a Google Play játékokban sem, se mentést, sem betöltést. Így feladtam ezt a küzdelmet, remélem neked sikerül valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest