Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Gcamet tett valaki erre a tellára? Melyik verzió működik? 8.3-ast (?) próbáltam, de nem megy rendesen.
-
movax
őstag
-
movax
őstag
válasz metalstorm #1459 üzenetére
Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy miért veszel Ford Focust, vegyél inkább Ferrarit, mert az jobb, a Focus szar. Hát mert a Ford sokkal olcsóbb és tökéletesen teszi a dolgát. Nem tud 360-nal menni, nincs 6000 köbcentis motorja, nincs benne fehér struccherebőr-ülés és XVII. századi portugál hajóroncsfa-berakásos pezsgőhűtő, de egy teljesen használható autó.
Itt a fórumban igen erőteljesen az van, hogy ahogy a Mobilaréna letesztel egy telefont, a kommentelők pedig azonnal elkezdik szidni, ócsárolni és morognak, hogy "igen, de bezzeg az XY telefon ennél sokkal jobb, ezt ne vegye meg senki". Közben egy csomó másik ember MÉGIS megveszi és elégedetten használja. -
movax
őstag
Lejött, felment, működik, minden rendben. Nem csináltam gyári visszaállítást update után.
-
movax
őstag
Abszolút megéri, eléggé veri a gyári appot, főleg kevés fényben, portré-módban, videóban (van pl. 60fps). Innen leszedheted, győződj meg róla a saját szemeddel.
-
movax
őstag
Innen próbáld a BSG-verziót, tökéletesen működik minden része.
-
movax
őstag
válasz gyulaszu #2017 üzenetére
Kicsit utánanéztem ennek a dolognak, és azt találtam, hogy ha nincs valamilyen működési anomália update után, akkor értelmetlen a gyári visszaállítás, mert nem hoz semmi pluszt. Különben a hivatalos update-folyamat része lenne. De pszichológiai trükknek rendben van, ha megéri az embernek a telefon újra belakásának kényelmetlenségét.
-
movax
őstag
válasz LyonnaisFan1 #2076 üzenetére
Én kézbe venném és kicsit megnyomorgatnám a telót és a képernyőt, de sanszos, hogy hardveres gond van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest