- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ennyiért ez tényleg nagyon jó vétel volt, gratula hozzá! Remélem majd nálunk is el fognak terjedni ezek a tápok.
-
Recon666! Jó legyen én elhittem amit írtál! (igaz szakértővel is beszéltem, de off)
-
válasz
Motion_Blur #16 üzenetére
Azért azt nem mondanám csak nem SLi-re tervezték.
-
Tálydi
senior tag
Tetszik a változó LED-es megoldás, kár, hogy 550W a legkisebb, 450W-osban nagyon elfogadnám
-
válasz
Motion_Blur #13 üzenetére
Ne aggódj a Q6600 + G80-as VGA is ad neki. Ha sokat megy maxon igen igen bőg a venti.
-
Hang? van fogyi mérőd mennyit eszik a géped? Nekem 493W ezzel a csifivel ennek megfelelő hatásfokkal konektor felől (full load).
6 pines csatid van? 2db-ot kér a VGA-m. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #6 üzenetére
Köszönöm bro, ezért nem vettem Corsairt, spóroltam 10k, azt meg hozzá adom jövö hónapban a házhoz.
SymbianOS: Ez is Chifi 550W váltott, igaz egy régebbi Delta beles GPS 550 AB-A-t, de szerettem azt is, az első márlás tápom volt, most sincs semmi baja.
-
MMIX
addikt
Bél: CWT PSHII(mint Corsair GS, Corsair TX650-C, mai Corsair TX-ek is PSHII)
100% Japán kondik, egy+12V ágas, 80+Bronz, karcálló fényezés, 14cm venti - 2Ball-Bearing Fan, világítás nem kikapcsolható. Spórolás a garancia időn van csak. Corsair az ilyen tápjaira 5-7év garit ad.Védelmek: UVP/OTP/OPP/SCP/OCP/OVP
ADATA teszt adatbázis
Szerintem ma a legjobb ár/érték moduláris táp.
ADATA oldala -
Motion_Blur
félisten
Fasza kis táp, kb. egy az egyben azt tudja mint az én Corsair tápom
-
Zolás
addikt
Lehet tudni ki gyártja a belét? Árban jól helyezkedik viszont nem mindegy hogy mennyire megbízható.
-
Mi van a ház alatt? Egy hozzáértő megmondhatná aki látta már. Kondik, mit bírnak hol spóroltak stb.
-
gamek!ller
őstag
Ilyet akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest