Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ennyiért ez tényleg nagyon jó vétel volt, gratula hozzá! Remélem majd nálunk is el fognak terjedni ezek a tápok.
-
Recon666! Jó legyen én elhittem amit írtál! (igaz szakértővel is beszéltem, de off)
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért azt nem mondanám csak nem SLi-re tervezték.

-
Tálydi
senior tag
Tetszik a változó LED-es megoldás, kár, hogy 550W a legkisebb, 450W-osban nagyon elfogadnám

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne aggódj a Q6600 + G80-as VGA is ad neki. Ha sokat megy maxon igen igen bőg a venti.
-
Hang? van fogyi mérőd mennyit eszik a géped? Nekem 493W ezzel a csifivel ennek megfelelő hatásfokkal konektor felől (full load).
6 pines csatid van? 2db-ot kér a VGA-m. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm bro, ezért nem vettem Corsairt, spóroltam 10k, azt meg hozzá adom jövö hónapban a házhoz.
SymbianOS: Ez is Chifi 550W váltott, igaz egy régebbi Delta beles GPS 550 AB-A-t, de szerettem azt is, az első márlás tápom volt, most sincs semmi baja.
-
MMIX
addikt
Bél: CWT PSHII(mint Corsair GS, Corsair TX650-C, mai Corsair TX-ek is PSHII)
100% Japán kondik, egy+12V ágas, 80+Bronz, karcálló fényezés, 14cm venti - 2Ball-Bearing Fan, világítás nem kikapcsolható. Spórolás a garancia időn van csak. Corsair az ilyen tápjaira 5-7év garit ad.Védelmek: UVP/OTP/OPP/SCP/OCP/OVP
ADATA teszt adatbázis
Szerintem ma a legjobb ár/érték moduláris táp.
ADATA oldala -
Motion_Blur
félisten
Fasza kis táp, kb. egy az egyben azt tudja mint az én Corsair tápom

-
Zolás
addikt
Lehet tudni ki gyártja a belét? Árban jól helyezkedik viszont nem mindegy hogy mennyire megbízható.
-
Mi van a ház alatt? Egy hozzáértő megmondhatná aki látta már. Kondik, mit bírnak hol spóroltak stb.
-
gamek!ller
őstag
Ilyet akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OpenMediaVault
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg jó vétel volt, az utóbbi időkben a legjobb vételem.