Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
Neked úgy van beállítva, hogy mindent autómat felrak? Na én ezt jó régen befejeztem mivel voltak vele gondok. Mindent egyesével magam rakok fel. Semmiféle visszaállítás funkció nincs. Max annyi, hogy felhőből egy egy app letöltheti az adatiait. Fuelio, viber, előbbi manuálisan. Talán ennyi is. Google account meg nálam úgy szokás (babona), hogy régi telefon és új egyszerre él. Majd ha martkb minden fent van a régiből fogom és eltávolítom, sőt azt a telefont leveszem a megbízható telefonok közül. Így még nem volt vita.
Nekem egyébként a Blitzwolf app furcsa. Az eszközlista sorrend nem variálható, hiába mentem, mentés után minden beáll a gyári sorrendre, azaz ahogy poco-n volt, csakhogy körben lett új eszköz és az előre került, ami nem szerencsés.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Kozi75
csendes tag
Ugyanez van nálam, a Play Store nem hajlandó normálisan frissíteni az appokat. Amúgy a net villámgyors, a böngészés is, csak ezzel az alkalmazással van gond. Mindent megpróbáltam a wifi csatorna áthangolástól a telefon hard resetig, nem segített. 5 és 2 GHz-es wifin is ugyanúgy megvan a probléma. Munkahelyi wifi / mobilnet okés.
Én azt csinálom, hogy ha látom, hogy beakad, akkor gyorsan ki/be kapcsolom a wifit és ekkor megjavul egy időre, ami általában pont elég ahhoz, hogy lefrissítse az appokat. Marha bosszantó, de már annyit szórakoztam vele, hogy telibeszarom állapotba kerültem.
Minden más eszközöm tökéletesen működik a hálózatomon, a Realme tablet is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs