Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozi75
csendes tag
Ugyanez van nálam, a Play Store nem hajlandó normálisan frissíteni az appokat. Amúgy a net villámgyors, a böngészés is, csak ezzel az alkalmazással van gond. Mindent megpróbáltam a wifi csatorna áthangolástól a telefon hard resetig, nem segített. 5 és 2 GHz-es wifin is ugyanúgy megvan a probléma. Munkahelyi wifi / mobilnet okés.
Én azt csinálom, hogy ha látom, hogy beakad, akkor gyorsan ki/be kapcsolom a wifit és ekkor megjavul egy időre, ami általában pont elég ahhoz, hogy lefrissítse az appokat. Marha bosszantó, de már annyit szórakoztam vele, hogy telibeszarom állapotba kerültem.
Minden más eszközöm tökéletesen működik a hálózatomon, a Realme tablet is. -
Neked úgy van beállítva, hogy mindent autómat felrak? Na én ezt jó régen befejeztem mivel voltak vele gondok. Mindent egyesével magam rakok fel. Semmiféle visszaállítás funkció nincs. Max annyi, hogy felhőből egy egy app letöltheti az adatiait. Fuelio, viber, előbbi manuálisan. Talán ennyi is. Google account meg nálam úgy szokás (babona), hogy régi telefon és új egyszerre él. Majd ha martkb minden fent van a régiből fogom és eltávolítom, sőt azt a telefont leveszem a megbízható telefonok közül. Így még nem volt vita.
Nekem egyébként a Blitzwolf app furcsa. Az eszközlista sorrend nem variálható, hiába mentem, mentés után minden beáll a gyári sorrendre, azaz ahogy poco-n volt, csakhogy körben lett új eszköz és az előre került, ami nem szerencsés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi hátlapot és halszemoptikát villant a Realme, de az elitet még nem szorongatja meg.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest