Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz l4ci #9455 üzenetére

Megérthetnéd végre, hogy nincsen "tiszta feltuningolás". Vagy ha van, az LP is az.
    Tudniillik csak a publikus tevékenységed nézve: elérsz egy szép B csoportos kört,
    ezt a játék jutalmazza 100 arannyal, ennyi jár érte és pont. Eddig tiszta a történet!

Ezután viszont másik eszközön "egy kattintással" felveszel +100 aranyat. Az jár?
    Nyilván nem, legalábbis a fejlesztők szerint. Harmadik eszközön +100 ugyanígy...
    A végén tehát annyi aranyat kapsz az eredményed után, mintha az "A" csoportos
    lenne, noha tudjuk, hogy azt elérni borzasztóan nehéz (sajna neked sem sikerült).

Mondtam, hogy utolsó posztom volt a témában! De egyszerűen irritál, hogy kötöd
    az ebet a karóhoz, hogy minden, amit csinálsz "legális", és próbálod összemosni
    az időmérőt meghekkelőket (a csalókat) azokkal, akik egy kattintással felvesznek
    aranyakat. Miközben te ugyanezt csinálod, nyíltan, vállaltan. És szerinted AZ oké.

Szerintem is oké! Sohase "szólnálak meg" érte, hogy sok aranyat hekkelsz! Csak
    ne hirdesd már az igét, hogy ez hűdenagyon legális, meg mennyire tisztán játszol.
    Ennyi erővel az is csaló szerinted, aki vásárol aranyat, és azért fullos az autója.:U
    Igaz, hogy megdolgozott a jó magyar forintokért. De nézd az én példám: a majmok
    szerint uszkve 130KHUF befizetésével jár mondjuk 5000 arany. Ezt vehetem fel.:K
    Ha ezután (egy másik eszközön) egy kattintással megint felveszem, szvsz morális
    szempontból semmivel nem különbözik attól, amit te csinálsz. És írod is, hogy hát
    kéne még néhány eszköz: mennyiségi kérdéseken vitatkozunk tulajdonképpen?:F

Én élesen elkülöníteném azokat, akik az időmérő átvágásával érnek el jobb időt, s
    akik csak a tuningot szerzik meg... így vagy úgy. Végeredményben úgyis azokkal
    kell megküzdeni, akik fullos autóval mennek, mivel biztosan lesz a világon néhány
    olyan játékos, aki az adott autó fullos tuningjához teljesen legálisan jutott. Semmi
    hekkelést nem alkalmazott: lehet, hogy az a kedvenc autója, és minden aranyát a
    tuningjára áldolzta, meg a rengeteg TT kör ismételgetésére, úgy ért el jó időt.:R
    Ha meg akarod verni, akkor neked is jó időt kell futni, azt meg arannyal nem lehet.

Egyébként nézz már magadba egy kicsit, hogy mit "abszurd" időzöl le. 6 század!
    Tényleg a gyomorforgató szarráverés esete... Mi van, ha csak belagolt a telefonja?
    Értem én, hogy lehet trükkös csaló, aki csak egy picivel csalja el, hogy ne legyen
    feltűnő és reménykedik, hogy nem veszik észre, te meg reménykedsz, hogy majd
    jól kivágják, mert szerinted csaló (vagy "tudsz valamit", csak nem csinálod utána).
    De amúgy honnan tudjuk, hogy nem csinálod utána? Mindegy is: én jó tanácsként
    írtam, hogy ne erőltesd ezt az "oválos őrületet", mert jól nem fogsz járni szerintem.

Ui: most már tényleg az utolsó posztom volt. Elmondtam az álláspontomat. Ennyi.
    Továbbiakban nem kívánok reagálni a válaszodra: tudom, hogy fogsz írni megint rá,
    persze nem várván választ, csak a tisztánlátás kedvéért. (Már rég tisztán látjuk.:D)

Új hozzászólás Aktív témák