- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke #37 üzenetére
Arrol par eve azt olvastam keszul egy mozi verzio, azt nem irtak h mennyire a jovoben ( :
Azt szerettem nagyon, ma mar valszeg gagyinak tartanam a megvalositast, de akkor top volt, ugy remlik eleg borus befejezese lett anno -
Chaser
legenda
Urdinkak votma'?
Gooooogyi ( : -
-
juliabrilke
veterán
Power kapitány és a jövő katonái?
Kicsit mese, kicsit film, de nagyon sokat néztük ez is fiatal komomban.Igy utólag visszanézve inkább talán mese volt nagyobbaknak.
-
Chaser
legenda
én ott tanultam németül ( :
- néhány éves korban az agy még nagyon könnyen tanul nyelvet, pár éves gyereket beülteted német, angol akármi tv elé, néhány év múlva kb beszéli, ha olyat néz ami érdekli, ismerősi körben is tapasztaltam, én már csak 1x évesen néztem sat1-et, meg a német rtl-t ( :-itthonról icipici pók - hatalmas :d -
rumli a bajkeverő
többi kb fel van már sorolva -
ssj2Songoku
újonc
Sziasztok. Nekem van egy komplett listám, hogy konkrétan milyen sorozatokat keresek, sajnos ezek közül kb egyik sincs fenn az interneten, vagy csak néhány rész elszórva, ha bárkinek meg van ezek közül valamelyik kérem jelezze felém, köszönöm
3 jóbarát és Jerry (3 Friends & Jerry)
A Hogyisvanez család
A kémkutyák titkos aktái
Andy, a vagány
Bobby világa
Diabolik
Heathcliff
Az ikrek Malibuból
Jim Button
Kölykök a 402-es tanteremből
Nyekk, a macska
Rossz kutya
Sissi hercegnő
Twist Oliver
Walter Melon - Szuperhős rendelésre
Wunschpunsch, a varázskoktél
A Nascar fenegyerekei
Rube, a csodabogár
Sonic X
Tutenstein
A.T.O.M. – Alpha Teens On Machines
Flamingó kapitány
Iggy Arbuckle
Jimmy Cool
Quest világa
Shuriken School
Team Galaxy
Tofuék
Városi rágcsálók
Yin Yang Yo!
Bárány a nagyvárosban
Időcsapat
Jelszó: Kölök nem dedós
Gonosz Con Carne
Hi Hi Puffy AmiYumi
Juniper Lee
Az osztálytársam egy majom
Mókus fiú
3000 osztálya
Szimbionikus titán
A bolygó kapitánya
Hero 108
B-Daman
Chris Colorado
Ozzy és Drix
A párbaj mesterei
F-Zero
Akcióban Mary-Kate és Ashley
Mucha Lucha
Görcs ikrek
Action man 1995
G.I. joe - A real american hero
Tündéri keresztszülők
101 kiskutya
Kim possible
jackie chan kalandjai
X-men 1992-1995
Hegylakó - A rajzfilmsorozat
Robotzsaru
A múmia - A rajzfilmsorozat
Benne vagyok a bandában
Zeke és Luther
Űrkedvencek -
carl18
addikt
Én 1993-as vagyok, és 1998 körüli mesékre emlékszek. Dragon ball akkoriban ment + Knight Ridert néztem 5-6 évesen mikor ovodás voltam
De az rendes sorozat volt. 1999-2000 táján a Német RTL II-őn kezdtem Animét rajzfilmeket nézni. Ott Néztem végig éveken át rengeteg Animét
2000 Digimon első évad, 2001 asszem a második évad ment 2003 fele ment a harmadik évad. 2004-ben a Beyblade V-force ment, és 2005-2006 táján a Beyblade Grevolution!
2007-2008-tól már asszem nem néztem többet RTL II-őt
+ Lemaradt 2004 Márciusába lett vége a Digimon negyedik évadnak, erre azért emlékszek mert ekkor kaptam meg az első Playstationom
+ Magyarba 2003 Március 15-én ment a Beyblade első része a TV2-ön. Néztem még sok mást is, Tsubasa Kapitány Ezért jártunk focizni
akkor volt a Godzilla is az 1998-as Godzilla film folytatása, rajzfilmként folytatták a filmet. 2004 táján volt nagy divat a yugioh. Inuyasha, yuyuhahuso .
Még van sok rajzfilm csak nem jut eszembeAz biztos nekem örök emlék a sok anime amit végig néztem, kedvenceim Dragon ball Z, Digimon Első 3 évad.
Beyblade első 3 évad.Ranma 1/2 2002-ben ment az RTL II-őn is
Sok Rajzfilm és a sárga kazettás nintendo felejthetetlen emlékeket add -
Vivianna
csendes tag
-
Vivianna
csendes tag
CARTOON NETWORK
Ed Edd,Edy Pindúr Pandúrok Fosterék háza John Test Dexter Bolondos Dallamok Rémkölykök Tinititánok Shaolin hacosok Scooby Doo -
rdt89
addikt
A felsoroltak több mint fele benne van, ami kimaradt pl Naruto az az animeknél van
(#27) Viktor77
Hát nekem azok kimaradtak.(#28) kmisi99:
Vagy sugározhatnák még mindig, hiába látta már az ember az összes részeket, a mostani "retkeknél" sokkal jobb, már elnézést a szóhasználatért. -
Viktor77
titán
Fiatalka vagy.
Hol van pl a M.A.S.K? A Transformers? SAT1 Szerencsekerék? Egyikből se értettünk egy kukkot se, de néztük.
-
Vivianna
csendes tag
Hát gyerekek! Rám tör a nosztalgia ha ezeket olvasom!
De ki maradt a JETIX-ről a Louie élete, Kölykök a 402-es tanteremből, Született kémek, Galactik football, Bigyó felügyelő, Sámánkirály, Nyekk a macska, Power Rangers, Tutenstein, Amerikai sárkány, Wunschpunsch, ATOM, Kim Possible, Witch, Oggy és a svábbogarak, Walter Melon, Naruto, Hanna Montana, H2O, Sötét jóslat, az Andy vagányt és csomószor nézztem én is a nővéremmel.
-
Egon
nagyúr
Jó nagy lista. Van rajta kb. egy tucat olyan mese, amire szívesen emlékszem vissza - ugyanakkor legalább ennyi, amivel már annak idején is ki lehetett kergetni a világból (most meg pláne). Nem is értem, hogy ki néz (tini fejjel) pl. Blinky Bill-t vagy Arthur-t...
Ellenben pl. Jimmy Neutron-t még ma is szívesen nézek. -
Timyyy
őstag
Rolie Polie Olie
Ez az egy jutott még eszembe, és rengeteg olyan volt a listában amiket már magam is elfelejtettem, mennyire imádtam.Micsoda emlékek....
-
ZoliBen
tag
Szerintem felkerülhetne még a listára a Zűr az űrben.
Ha valaki esetleg tudja, hogy hol lehet megszerezni, az küldjön már egy üzenetet, meghálálom
-
Crystalheart
őstag
És Nincs Közte A Mézga Család Különös Kalandjai????
-
Dili006
csendes tag
Van egy blogom, ahol "Bolygó Kapitánya" epizódokat veszek górcső alá felnőtt fejjel. (Azt mondják rá, hogy vicces, de ha ránéztek, akkor érdemes az elejétől olvasni, mert van benne egy csomó visszautalás).
Mai szemmel nézve rengeteg olyan logikátlan dolog van benne, ami felett gyerekként átsiklasz, de ma már szinte értelmetlenné teszi az egész sorozatot. Ilyenekre gondolok, hogy a gonoszoknak például sokszor nincs motivációja, hogy miért akarja tönkretenni a környezetet, csak úgy poénból teszi. Találkoztam néhány olyan esettel is, ahol a kapitány szinte több kárt okoz a beavatkozásával, mint amennyit megelőz.
Bocs az önreklámért, de gondoltam, hátha érdekel itt valakit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sok embernek biztos szép emlékeket fog felidézni. Mikor még pc-n játszottam, én a játék hang effektjei helyet, tv-t...
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest