Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
B2 -essel kezdtem, most B5 van. Nagyon bejön. Két nagy hátránya van. Nincs benne NFC a fizetéshez és a netes hívások indításához/fogadásához elő kell venni a telót. De, ez az utóbbi az Android hiányossága, nem a karperecé. Samuval símán megy automatikusan a visszacsatlakozás, ezzel nincs gond. Rögtön rezeg, ha hatókörön kívül kerül a teló, hatókörön belül pedig meg lehet vele kerestetni.
-
janeszgol
félisten
-
RawrrSoul
csendes tag
Okosóram egy Haylou van, de azt nagyon megbántam, nem bírja egy hétnél tovább, nagyjából nulla support, kiadták az LS02-t azt annyi, nem történik vele semmi. Elv ez is valami Xiaomi almárka, de mostmár érik, hogy inkább használtan beszerzek valami Samsung vagy Apple okosórát, mert ezzel csak az idegeimet őrlöm fel...
Előtte egy Amazfit Bip-em volt, az lazán elkaristolt 2.5 hónapig egy töltéssel, és még pontosabb is volt.
-
kuntics
aktív tag
Mi band 4et majdnem földhöz vágtam tegnap is
teló letéve valahol a lakásban,a band meg folyamatosan küldte ugyanazt az értesítést,ha tudott kapcsolódni. De üzemidő miatt ez marad, amíg az apple nem ad ki valamilyen aktivitásmérőt min 1 hetes akkuidővel. Meg persze hasonló árban, mint a miband
-
janeszgol
félisten
Én mérsékeltem voltam mindig is Xiaomi fan (van pár teló tőlük, követem a munkásságukat 2014-től), illetve hatalmas Huawei fan voltam. (Nálam 7 évig a gyártó első helyen volt.)
Most azt mondom, hogy egyik sem. A füleseikkel is gond szokott lenni, na meg az órákkal, aktivitásmérőkkel is. Lecsatlakoznak, nem találnak vissza, a párosítás sem mindig sikeres.Ha kiegészítők is számítanak, akkor csak a Samsung (vagy Apple) nálam. Most ez a helyzet.
-
prolad
addikt
Á a jó kis airdots basic. Vettem egyet én is anno, néhány hétente buszon jó lesz, hogy valami szóljon belőle apalon. Aztán fél év után úgy gondolta, hogy nem fog egyszerre szólni a kettő, majd 3 hónap után megjavult. Aztán rá pár hónapra elfüstölt a bal oldali, pukkant egyet, azóta max 20%on megy.
Ennek ellenére az árát megérte, mindig csodálkozom, hogy 5-6 ezerért itthon (negyede ÁFA ugye) lehet kapni teljesen wireless fülest ami jól össze van rakva, elfogadhatóan szól és többnyire stabil. -
Somatom
veterán
Különböző topikokban olvasottakból nekem az jön le, hogy van az Android, meg a MIUI. Az utóbbit messziről kerülöm. Nem szimpik ezek a külön mütyűrök, félek, hogy elhagynám, kevés az akkuidő, nem tudnám a nyakamon lógatva tartani. Ha kiveszem a fülemből, akkor muszáj eldobozolni. Ezért egy Huawei Freelace Pro -t vettem. Meg sem fordult a fejemben az, hogy a Samu telóm, tabom ne tudná kezelni.
A két dugasz hátulja mágneses és ha összeérintem, akkor abbamarad a lejátszás és lekapcsolódik a füles. Amikor szétválasztom, akkor újracsatlakozik. Nosza, előkaptam az automatizálót és beállítottam, hogy újracsatlakozás után pár másodperccel mondja bele a fülembe a füles aktuális töltöttségét. Ha az iPhone nem tud ilyet, akkor egy pont az Androidnak...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Újabb olyan dolog ami nagyjából csak engem foglalkoztat vagy bosszant vagy érdekel... Legnagyobb gondom és legkisebb...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest