- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
spioooon
újonc
Ha az első lépésnél elakadok a deep sleep orvoslásában, mert semmire nem indul el a gép, akkor ez kuka?
Kösz
-
kismokesz
tag
hello
nekem direkt bios flashelésbe kellene segitség.
-
Lajos65
tag
-
Lajos65
tag
-
Stanlee
őstag
Allitolag sikerult elsore updatelni a "jo" verzioval a szornyeteget, de anyukam eddig sem igazan panaszkodott ra...
A hetvegen bokodtem otthon, lehet, hogy van neki ez a DeepSleep gondja, de egy nagyon gyors gep, orom volt hasznalni. Lehetne nagyobb a kijelzoje, meg 4G, meg tokom tudja meg mi benne, de azert ennyi penzert amit ad szerintem nyero beruhazas!
-
fene_vad
senior tag
hmm mindent úgy csinálok ahogyan le van írva, de timeouttal elszáll a flash 14%-nál:
06/15/16 20:10:08.791 ERROR : [Port 5/2] Command `C:\Program Files (x86)\Intel\Phone Flash Tool Lite\fastboot.exe "-s" "0123456789ABCDEF" "flash" "bootloader" "I:\apps\progs\!driver\Chuwi\Hi8 Pro Android (to solve deep sleep problem)\cht_cr_mrd_w-flashfiles-userdebug_P03_ILife_C806_Chuwi_Hi8_E_NG_W_DS_New_V1.0.6_A0\bootloader"` timed out (60 s)
06/15/16 20:10:08.791 ERROR : [Port 5/2] Flash failed (Command type: Fastboot)ahhh most látom: "Device is already in the required state"

-
kenand
veterán
Ha lesz időn ránézek a saját gépemen...
-
ballington
addikt
Btw, usb-n keresztül nem lehet valahogy, közvetlenül a tableten?
Meg amúgy nem értem az intel android drivert sem, mert ott az van írva, hogy ahhoz kell, hogy windows alapú készüléket csatlakoztass android-os gépre, nem pedig fordítva. -
ballington
addikt
-
kenand
veterán
Érdekes ha sárga felkiáltó jel van, nem szokta azt mondani, hogy már van driver.
Windows lelkét ugyan senki sem ismeri, én is szívok -más területen- 4.1 Bluetooth stick+headset párossal. ment, majd egyszer csak nem kapcsolódott és nem szólt. Ott is azt írja nem tökéletes driver telepítés, még sem lehet ráfrissíteni... -
ballington
addikt
-
kenand
veterán
Az ismeretlen eszközre próbáld ráerőétetni az ADB drivert amit linkeltem
-
ballington
addikt
-
kenand
veterán
Másik gép amire telepíthetnéd?
Annak idején én is vagy 3-4-en próbálkoztam -
ballington
addikt
Ha csatlakoztatom a tabot, akkor nem felkiáltójelez, hanem simán ismeretlen eszközként látja.
Mindenesetre megpróbáltam ennek az ismeretlen usb-nek a driverét frissíteni az adb-vel, de kiírta, hogy már a legújabb drtiver van fenn hozzá. -
ballington
addikt
-
Tondi
tag
Nagyon köszönöm a leírást, tegnap megcsináltam azóta jól működik a tablet remélem ez így is marad!
-
kenand
veterán
Nekem utólag kellett drver frissítéssel ráerőltetnei...és asz hiszm a Windows speciális módban kellett indítani és engedélyzni kellett a nem hivatalos driverek telepítetőségét!
ADB driverre sárga felkijáltó jeled van? Vagy az jó?

Bár most veszem észre ez az ADB driver, lehet ide nem is kell...
Minden esetre az ADB csak így mentÍrok egy Hi 8 pro tesztet, igyekszem kivesézni....
Észrevettétek, hogy az SD kártyát csak USB 2.0-ás sebességgel kezeli?
És gond van az USB 3.0 - C hubbal is. Az is hibát üzen és csak 2.0-ás üzemmódban kapcsolódik. -
ballington
addikt
Hát, semmi. Próbáltam az 1.10-et kompatibilitási módban, rendzsergazdaként telepítve, semmi. Nem ismeri fel. Érzékeli, de nem ismeri fel.
Továbbá a Fastboot-ban a Lock State nálam unlocked, nem verified -
ballington
addikt
-
kenand
veterán
Akkor diver gond, nem megy fel rendesen, penDttnál n is szenvedtem rendesen. Keress rá a goggliban
Open dott topikban is írtam mrlyik ment végül...és hogyan...(de már régen volt
) -
kenand
veterán
Fejlesztői lehetőségek között van (USB debugging) ha nem látható, 5x kattintatsz a beállítások menüben a "A táblagépről" menüben a Build-szám almenüre, akkor lesz fejlesztői menü. Fejlesztői Lehetőségek USB hibakeresés be
-
ballington
addikt
-
Stanlee
őstag
Ugy erzem lesz ezzel nekem meg gondom. De amugy is szeretem az idom hibajavitassal es keresessel eltolteni, szoval nem olyan nagy baj :-(
-
kenand
veterán
Driverrel lehet szívni, meg kell találni a megfelelőt. (Opendott táblánál sem volt egyszerű)
Amíg nem jó a driver nem ismeri fel és nem tudsz csinálni semmit. USB hibakeresést bekapcsoltad? -
ballington
addikt
-
ballington
addikt
Nálam ezt a befagyást a win10 alatt is produkálta, hiába állítottam be, hogy soha ne kapcsoljon ki.
Amúgy elkezdtem ezt a frissítés metódust, de elakadtam annál a résznél, hogy csatlakoztatom a pc-re és megjelenik a Flash Tool-ba. Gyakoralatilag nem ismeri fel a pc a tabletet. Win7
Ezáltal a flash toolban sem jelenik meg...így sakk-matt -
kenand
veterán
Én nem észleltem SOD hibát, egy szer szívatott meg: Windows 10 alatt lefagyott és nehezen tudtam bekapcsolni...
-
Stanlee
őstag
Nekem amikor megerkezett gearbest-rol, be akartam kapcsolni, nem csinalt semmit. Aztam feltoltottem, akkor se csinalt semmit. Radutam a toltore, majd hosszan nyomva tartpttam a power gombot es elindult. Android betolt, es elkezdodott ez az SOD problema.
Egy nagy vacak ez a keszulek, csak az a baj, hogy amikor megrendeltem, akkor meg nem volt szeles korben ismert ez a problema, nem irtak rola annyian, hogy talaltam volna rola valamit. Mivel a masik valtozatrol oromodakat zengtek, nem tartottam tole...
-
ballington
addikt
Nekem sajnos el sem indul tegnap este óta...nyomkodom össze-vissza, de semmi
ma reggel pc-re kötve hangerő fel+power gomb hosszan nyomásával kiírta, hogy chuwi, de itt meg is állt atudomány. Ezt eljátszotta 2x, de azóta már ez sem.Na, most meg magától elindult, hogy pc-n hagytam

-
kenand
veterán
-
Stanlee
őstag
THX. Anyukamnak egy ilyen hibas gepet vettem, azt hittem, hogy mi vagyunk a hulyek hozza, de most hogy idom volt utanaolvasni, latom nem user hiba.
-
kenand
veterán
Köszönöm
-
adamsz82
tag
Köszönet a leírásért!

Jól követhető és hiba nélkül végig vezetett a frissítésen!
(Chuwi Hi8 Pro - Android 5.1 - Win10 Dual OS) -
Linh Cinder
csendes tag
NAGYON köszönöm a leírást! Én is olvasgattam az angol fórumot, de te szépen összeszedted, kipróbáltad, tanácsokat is adsz.
Mega THX!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)