Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
És mivel lennél előrébb? A Win7 is egyszerre csak egy hangkártyát tud kezelni, igaz, lehet váltani köztük, de sok alkalmazás ezt nem tolerálja (a VLC sem szereti például), ami némaságot eredményez (és az alkalmazás újraindítását teszi szükségessé). A másik, hogy párezerért (ha az olcsó USB cuccokra gondoltál) olyat hangkártyákat kapsz, ami még az integrált minőségét sem éri el. Nem vagyok hifista, nincs sokszázezres rendszerem, csak egy Logitech Z323 és egy Superlux HD 662B, de igencsak nagyot néztem, mikor az integrált, majd az olcsó 700 forintos USB cucc után megvettem az Asus Xonar U1-et. Én a helyedben a kábelt választanám...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest