Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gametofiton
tag
Szerintem egyenlőre nem érdemes az árakkal számolgatni, gogy a 295, vagy a 5870 a jobb ugyan annyiért, mivel az ati kártya most újdonság, amíg a teljes készlet, szal 5850, 5870 x2 nem jön ki magasabb az ára, de ez természetes.
Szal a 295 már olcsósítva lett, de az 5870 most a legdrágább, de ha kész lesz minden, akkor be fog állni a 70 ezres kategóriába. -
gametofiton
tag
Hát igen. De aki váltani akar, és van esze, az is vár kicsit.
Szerintem tavasszal már 70 környékén is lehet majd kapni.
Nekem egyenlőre még jó az ATI 9800Pro
-
gametofiton
tag
Azért kicsit telhetetlennek érzem azt, aki elvárja azt, hogy egy új egymagos kártya jobb legyen a régebbi 2 magosnál.
Végülis megdupláztak rajta mindent, szal ergó kb várható volt, hogy dupláját, vagyis a régi X2-es teljesítményét fogja kb hozni.
Azért szerintem ez is szép teljesítmény, mert lassan lejjebb mennek az árak, mikor megjelenik a többi verzió is, többek közt az új X2.
A másik, hova kéne sokkal több erő, szerintem az Atinak sem volt célja, hogy sokkal jobb karit csináljon, azért lássuk be, egy a felhasználók zömének egy 5870 bőven elég mindenre.
Persze biztos vannak spéci felhasználók, de ugye a kisebbségre szarni rá, a bevétel a fontos.
Örüljünk, hogy nem csak átnevezték a kártyát, mint az nv..
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Windows 11
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi