- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vakegérke #13 üzenetére
Valóban, kimutattak némi összefüggést a között, hogy ki mennyire steril környezetben nőtt fel, ill. vált-e később allergiássá, de tévedés azt gondolni, hogy az immunrendszer gyengesége okozza az allergiát. Pont az ellenkezője igaz, ugyanis az immunrendszer túlreagálásáról van szó, vagyis olyan anyagokra is védekezően reagál, amire nem kéne.
Egyébként okozhat az is allergiát a későbbiekben (évek vagy évtizedek múlva), ha egy kisbabának túl korán kezdenek tehéntejet adni (netán egyéb dolgokat, pl. gabonát).
Mostanában amúgy 1 kiló koszt "ajánlanak" a dokik.
-
Eagle16
addikt
Emlékszem hogy régen, mikor kisebb voltam, én is sok mindent a számba vettem és megettem amit nem kellett volna
Biztosan ez is hozzájárult ahhoz, hogy nincs allergiám.
Örülök is neki, elég ha télen folyik az orrom, nem bírnám ki, ha nyáron is mindenhova százaszsepivel kéne mászkálnom/amúgy 20 éves vagyok/
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eljött a nyári szünet, és már vártam, hogy mikor fog el. Útálom. Menjen a picsába'. Ja, és ha már itt tartunk, a...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest