Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) nemlehet válasza Donki Hóte (#4) üzenetére


nemlehet
őstag

Dehogynem hülyeség. Ha választható extra akkor ugye vagy fizikailag bekerül az autóba vagy nem. Ha benne van még mindig dönthetsz úgy, hogy nem használod, de utána nem kerül neked semmibe.

A havidíjasnál mindenképpen be kell építeni fizikailag az autóba, mert bármikor előfizethetsz rá, ami nyilván pazarló nyersanyag szempontjából, másrészt ugye felmerül a karbantartási kötelezettség kérdése. Te egy hideg téli reggelen szeretnél előfizetni rá, megteszed, felficcented a kapcsolót majd nem működik mert valami elektromos hiba jött létre. Neked kellene fizetni a szervízt hiszen a kocsi a tiéd, vagy annak aki az elektromos ülésfűtést szolgáltatja, lévén ők ezt egy service-ként adják el neked?
Plusz ott van az a probléma is, hogy mondjuk 5-8-15 év múlva is elő lehet majd fizetni? Ki garantálja, hogy egy nagy értékű, amúgy saját tulajdonú tárgy funkció elérhetőek maradnak?
Persze lehet felhozni, hogy az amazon is simán brickeli a saját cloud alapú készülékeit, de egy 50 dolláros hangszóró és egy mondjuk 80-100k dolláros autó nagyon nem ugyan az.

Amúgy szerintem mindig lesz ingyenes vagy legalábbis egyszeri licence díjas windows. Nem fogja az átlagember havidíjasan használni ez egy hatalmas piaci rést adna kb bárkinek akinek van elég erőforrása megoldani legalább szegről végről az x86 kompatibilitást.
Akit ezzel úgy igazán meg tudnak szivatni egy darabig azok a gamerek.
Céges windowsból el tudom képzelni a havi előfizetéses modellt, ott egyébként rendben is van.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.