Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Értem, köszönöm mindenkinek a választ. Van esélyem nekem hobbi szinten itthon elkészíteni ilyesmit? Forrasztáshoz autóelektronika szintjén értek, a többi áramköri elemhez meg szintúgy annyira, plusz még amennyit hozzáolvastam mert érdekelt a dolog. Eddig eső/érintésérzékelőt, egy villogót, meg egy olyan tollat készítettem ami egyszerűen megmondja melyik a pozitív és melyik a negatív oldal.
-
Blindmouse
senior tag
Aki feltöri egy rádiós jeladó kódját 15K-ért az vagy anyagáron dolgozik, vagy szimplán nagyon ráér. Mindig jönnek az ismerőseim is ezekkel az ötletekkel, hogy ezt meg azt kellene csinálni, de gyorsan és jót. Mondom nekik, hogy oké, 20-30 az anyagköltség, 100-200 pedig az órabérem, persze ilyenkor az állukat a földön keresgélik. Miért annyi???
Mert én sem hívom át őket, hogy fessék már le a házat, ássák fel a kertet kellene új konyhabútor, és csináldd már meg légyszi hobbiból.
Támogatom a hobbi projecteket, és nagyon szívesen segítek, de azt is el szoktam mondani, hogy ha valaki valami értelmes dolgot szeretne akkor hónapokig eltarthat, és sok dolga van vele, szóval ne ezeken a dolgokon próbáljunk megspórolni 5000 forintot. Sokat tanulhat az ember, jót lehet szórakozni, de nullszaldóra is nehéz kihozni a dolgokat, nemhogy nyerészkedni lehessen 1-2 darabos projecteken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest