Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Értem, köszönöm mindenkinek a választ. Van esélyem nekem hobbi szinten itthon elkészíteni ilyesmit? Forrasztáshoz autóelektronika szintjén értek, a többi áramköri elemhez meg szintúgy annyira, plusz még amennyit hozzáolvastam mert érdekelt a dolog. Eddig eső/érintésérzékelőt, egy villogót, meg egy olyan tollat készítettem ami egyszerűen megmondja melyik a pozitív és melyik a negatív oldal.
-
Blindmouse
senior tag
Aki feltöri egy rádiós jeladó kódját 15K-ért az vagy anyagáron dolgozik, vagy szimplán nagyon ráér. Mindig jönnek az ismerőseim is ezekkel az ötletekkel, hogy ezt meg azt kellene csinálni, de gyorsan és jót. Mondom nekik, hogy oké, 20-30 az anyagköltség, 100-200 pedig az órabérem, persze ilyenkor az állukat a földön keresgélik. Miért annyi???
Mert én sem hívom át őket, hogy fessék már le a házat, ássák fel a kertet kellene új konyhabútor, és csináldd már meg légyszi hobbiból.
Támogatom a hobbi projecteket, és nagyon szívesen segítek, de azt is el szoktam mondani, hogy ha valaki valami értelmes dolgot szeretne akkor hónapokig eltarthat, és sok dolga van vele, szóval ne ezeken a dolgokon próbáljunk megspórolni 5000 forintot. Sokat tanulhat az ember, jót lehet szórakozni, de nullszaldóra is nehéz kihozni a dolgokat, nemhogy nyerészkedni lehessen 1-2 darabos projecteken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest