- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrTwister
őstag
#7 Eziskamu-t idézném: "Persze vannak kiskapuk mint az ütemezett feladatok (amit láthattunk az írásban), de ezek létrehozásához is legalább egyszer a felhasználó személyesen közreműködik."
Total commander-nek sajnos igenis fontos, hogy rendszergazdai jogosultságukkal fusson, egyébként nagyon sok fájlműveletet nem fog megcsinálni amit illene neki tudni.
Ha tudsz bolondbiztos megoldást az "emeletes hülyeségem" helyett hajra előtted a publikálás lehetősége, ne kímélj!utomi: Köszi!
lezso6: "Én nagyon szeretek kattintgatni,..." én is pl. Diablo2-ben az ellenre!
De egy 2 percenként használt fájlkezelő ne zaklasson már állandóan, hogy de biztos akarod blabla...
Meridian: "később ha ÚGYANÍGY indítom akkor már ne kérdezze meg..." erre nyújtott megoldást a cikkemben is linkelt Norton UAC Tool, de ezt Win 7 alá már nem tették kompatibilissé, a Win7 UAC meg alapból nem képes ilyenre, ellenpéldaként felhozhatnám a ESS Smart Security tűzfalát -amit Tanuló módra állítva- ha rákérdez egy programnál, hogy kimehet e a netre akkor "Allow" pipa be a jegyezze meg boxba aztán jó napot el lehet felejteni, többet nem zaklat.
#41 yetike: ezzel csak az a gond, hogy csak az indító parancsikonnak lesz az általad választott ikonja, de a már futó programnak pl. a tálcán vagy task váltáskor -mivel a feladatütemező a futtató program- már egy semmitmondó ikonja lesz és erre nem tudok sajna megoldást!
-
utomi
senior tag
Hát én is külön gratulálnék neked, hogy ide jöttél trollkodni úgy , hogy egyrészt értelmezni a cikket nem sikerült másrészt pedig annyira baromságot beszélsz, hogy az már fáj. Ugyanis ha nem tudod, hogy mi a különbség a UAC teljes kikapcsolása és egyes programok állandó jelleggel történő emelt jogosultságú futtatása között akkor szerintem közöd nincs a IT-hez vagy ha mégis akkor ásd el magad.
A cikk jól sikerült és hasznos, köszönjük.
-
eziskamu
addikt
Lehet, hogy pl TotalCommander esetén ez felelőtlenség, de van pár program ami kompatibilitási okokból csak rendszergazdai módban indítható rendesen. Én már viszonylag frissebb tervezőprogramnál is láttam ilyet. Ha azt akarjuk hogy permanensen a rendszergazdai futtatára állítva ne panaszkodjon minden indításnál, akkor annyira nem hülyeség.
Én otthon csak az elsőtétítést kapcsoltam ki, az UAC maradt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest