- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrTwister
őstag
#7 Eziskamu-t idézném: "Persze vannak kiskapuk mint az ütemezett feladatok (amit láthattunk az írásban), de ezek létrehozásához is legalább egyszer a felhasználó személyesen közreműködik."
Total commander-nek sajnos igenis fontos, hogy rendszergazdai jogosultságukkal fusson, egyébként nagyon sok fájlműveletet nem fog megcsinálni amit illene neki tudni.
Ha tudsz bolondbiztos megoldást az "emeletes hülyeségem" helyett hajra előtted a publikálás lehetősége, ne kímélj!utomi: Köszi!
lezso6: "Én nagyon szeretek kattintgatni,..." én is pl. Diablo2-ben az ellenre!
De egy 2 percenként használt fájlkezelő ne zaklasson már állandóan, hogy de biztos akarod blabla...
Meridian: "később ha ÚGYANÍGY indítom akkor már ne kérdezze meg..." erre nyújtott megoldást a cikkemben is linkelt Norton UAC Tool, de ezt Win 7 alá már nem tették kompatibilissé, a Win7 UAC meg alapból nem képes ilyenre, ellenpéldaként felhozhatnám a ESS Smart Security tűzfalát -amit Tanuló módra állítva- ha rákérdez egy programnál, hogy kimehet e a netre akkor "Allow" pipa be a jegyezze meg boxba aztán jó napot el lehet felejteni, többet nem zaklat.
#41 yetike: ezzel csak az a gond, hogy csak az indító parancsikonnak lesz az általad választott ikonja, de a már futó programnak pl. a tálcán vagy task váltáskor -mivel a feladatütemező a futtató program- már egy semmitmondó ikonja lesz és erre nem tudok sajna megoldást!
-
utomi
senior tag
Hát én is külön gratulálnék neked, hogy ide jöttél trollkodni úgy , hogy egyrészt értelmezni a cikket nem sikerült másrészt pedig annyira baromságot beszélsz, hogy az már fáj. Ugyanis ha nem tudod, hogy mi a különbség a UAC teljes kikapcsolása és egyes programok állandó jelleggel történő emelt jogosultságú futtatása között akkor szerintem közöd nincs a IT-hez vagy ha mégis akkor ásd el magad.
A cikk jól sikerült és hasznos, köszönjük.
-
eziskamu
addikt
Lehet, hogy pl TotalCommander esetén ez felelőtlenség, de van pár program ami kompatibilitási okokból csak rendszergazdai módban indítható rendesen. Én már viszonylag frissebb tervezőprogramnál is láttam ilyet. Ha azt akarjuk hogy permanensen a rendszergazdai futtatára állítva ne panaszkodjon minden indításnál, akkor annyira nem hülyeség.
Én otthon csak az elsőtétítést kapcsoltam ki, az UAC maradt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest