- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
antikomcsi #444 üzenetére
13 Ft/nap? Hülye vagy? Ekkora összegnél már megremeg az ember keze.
mod: Számomra semmi értékelhető pluszt nem nyújt a prémium előfizetés/tagság így én nem élek vele.
-
Daywalker
addikt
válasz
antikomcsi #121 üzenetére
Nem sértettél meg sem akkor, sem most, de ez nem is rólam szól, meg a szerzőkről.
Sokféle megoldás van, ez lesz a jó most már, mert másképp nem megy. Igaz, vannak procik, amiket így sem lehet megszerezni, ha mondjuk régebbiek jönnek szóba, főleg sokmagos csúcsprocik.emmm: igen, jó ötlet lenne, de ezeknek mind utána kell járni, megbizonyosodni róla, hogy valóban jó-e, és ezzel visszakanyarodtunk oda, hogy mindegyik procinak ott kell lennie...illetve ugye kell, hogy legyen benchmark,mert az ilyen frapsolgatás sokszor vakvágány. Tervben is van, hogy helyre fogjuk most már tenni, úgy értem, hogy most a mai elgondolkodtatott és be kell áldoznunk erre most pénzt és energiát...más módja nincs. Én máskor is mondtam, hogy a csúcsprocis mérések sem annyira érdekesek, mert nem ezt veszik a népek...
Loha: sokszor ez nem jelent semmit, simán van, hogy egy amd-s kártya sokkal jobb...de általában ezeket vga-ra optimalizálják, mi pedig nv-vel mértünk, tehát az elmélet megbukott.
Lacccca87: ezek szintén régi gamek, gyanítom ott is nagy lenne a szórás. Egyébként nem a nagykerek vesznek semmibe, mert VGA-t pl tudunk szerezni, de procit senki sem ad. Ez egy policy lett sajnos az utóbbi években. Amíg volt Intel itthon és EMEA régióban, addig jó volt, de az Intel totál levette a kezét erről...nem véletlen, hogy most az X299 mellé sem tudunk semmit sem tenni jelenleg...ezeket pedig meg lehet venni, de csak nagy bukóval lehet eladni...régi proci más tészta.
-
Cathulhu
addikt
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
Epp ez az, en most itt vakarom a fejem, hogy rakoltottem negyed millat a konfigcserere, es most hatrebb lennek mint voltam?
Valahogy sehogyse jon ossze, az 50%+ IPC novekedes, a valodi 8 mag (+HT) es a bivalygyors DDR4 ellenere nem akarom elhinni, hogy szegeny FXem jobban porgott volna jatekok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Rövid előzetesen a Hell is Us demója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest