- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpy_
tag
A gyári filekezelővel sem tudok másolni....SD card-on másolandó könyvtár hosszan nyom másol, majd a célkönyvtárba bemegyek, de hogyan illesztem be?
-
fpy_
tag
Hogy lehet az automata task managerben ignore-t kérni bizonyos programoknak? Időzített profilváltót kilövi mindig...
-
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam.... -
fpy_
tag
Nos a SIM2-be tettem egy letiltott adatforgalmú beszélgetős kártyát, a SIM1-be egy csak adatra alkalmas DOMINO WEB kártyát. Utóbbi nem tud felkapcsolódni a hálózatra (aktiválva van) hibaüzenet "nincs szolgáltatás", a T-s help szerint be kell állítani a telefont merthogy kártyafüggetlen, elküldte a beállításokat. De hol lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Üzleti vita és megbeszélés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest