Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Az az érzésem, hogy Józsi bá' nem érdek nélkül akar karriert építtetni Zsolttal. Inkább Kinga érdekeit nézi, nincs mit csodálkozni rajta.

Egyszer felvittem a harmadik emeletre a menyasszonyomat, de ölben. Sikongatva kapaszkodott a nyakamba, de láthatóan élvezte a dolgot. Utána elismerően nézett rám, én pedig nagyon büszke voltam magamra.
Egyszer a nyakamba is vettem, az már keményebb eset volt. Kapásból belemarkolt a hajamba, és a legkisebb rezdülésnél is szorított a markoláson. Győzködtem, szinte könyörögtem, hogy engedje el a hajam. Már úgy voltam vele, hogy hanyatt dobom magam, aztán lesz ami lesz, végül hatott a szép szó. Mikor elengedte a hajam, megmarkoltam a csuklóit, és gyorsan letettem őt a földre. Többé nem volt ilyen akcióm. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) potyautas válasza Vakegérke (#1) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Én egy kb. 40 kilós barátnőmet legalább 6-7 kilométeren át vittem a nyakamban. Amikor letettem, nem tudott menni :)

(#3) Vakegérke válasza potyautas (#2) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szegénynek megmacskásodott a lába. :)
Ilyen távot nem vállaltam volna. A menyasszonyom 70 kiló körül volt, én meg 62.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) Mahrenburg


Mahrenburg
senior tag

Na most arra jöttem rá, hogy már várom a következőt...

"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

(#5) potyautas válasza Mahrenburg (#4) üzenetére


potyautas
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Készül :)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.