Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márpedig kiszúrta volna, mert a takarót alig tudtam begyömöszölni a tető alá. Totál tele volt a kombi csomagtartója. Ült is rendesen.
Svájcba kell vámoltatni? Mintha megszűnt volna 2009 július elsejétől. Nem jól tudom?
Két héttel korábban jártam ott, mint kamion-turista. (annyira nem volt pénzünk, hogy miután kipengettük az úthasználatot, 5 eurónk maradt) -
Úgy rémlik, előbb volt a határőr. Vagyis már bepecsételt, hogy kiléptünk a Cseh és Szlovák Köztársaságból.
Mi van, ha nem fordulok vissza? A magyar beengedett volna ugyan?
Később mégis átkerült a készülék, de akkora áramfelvétele volt, hogy csupán asztalnak használták a lakatos műhelyben. -
Somatom
veterán
Nem voltál elég bevállalós. A 80 -as évek elején jártunk át a párkányi (sturovói) vásárba. Nem volt még híd, kis személyhajók szállították az embereket a két part között. Kötélkordon, meg egy asztal kempingszékekkel volt az ideiglenes határ. Pl. tornacipőt tilos volt kivinni az országból, úgyhogy ócska cipőben mentünk és az újban jöttünk haza. De, valahogy lett egy pár plusszunk. Hazafelé a határőr közölte anyámmal, hogy vagy visszaviszi, vagy ott hagyja, de nem viheti magával Magyarországra. Szó, szót követett, közben állt a sor, várt a hajó. Egyszercsak anyám lehuppant a vámos kempingszékére és hangosan kijelentette, hogy akkor ő most disszidál Csehszlovákiába. Olyan röhögés tört ki a sorban, hogy a vámos elvörösödött és közölte, hogy fogja a pár tornacipőt és takarodjon haza.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Parkside szerszám kibeszélő
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen autót vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest