Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz Tutu7030 #3 üzenetére

Mielőtt elvettem a feleségemet, elmondtam neki, hogy csak kétszer kérdezek, kérek, mondok valamit. Akkor talán nem értette, de nem kérdezett vissza.

Ami az ilyen duzzogást illeti, a második válasz után nem kérdeztem már semmit. Egy idő után kifakadt, hogy ő... Azonnal rávágtam, hogy nem érdekel.
    - De hát...
    - Mondtam, nem érdekel! Ha meguntad a duzzogást, szólj, de ezt a témát lezártam!
    Muszáj volt megértenie, talán kétszer ha előfordult ilyesmi, aztán leszokott róla.

A másik dolog az, amikor időre mentünk valahova. A nők zöme az indulás előtt nem sokkal még a haját szárítja, mikor indulni kéne, akkor még a ruhái közt turkál, és amikor azt hiszi a férje, hogy már mehetnek is, akkor téved.
    Ezt is rövidre zártam nagyon hamar.
    Az indulás előtt fél órával szóltam, hogy én időben lépek ki az ajtón. Meg is tettem, egyedül mentem.
    A következő alkalommal már csak tíz perccel szóltam előre, aztán szia, mentem.
    Harmadik eset nem volt.

Tudom, faramuci fazon vagyok, de soha nem voltam hajlandó eltűrni a női praktikát, slendriánságot. Így is jó volt a házasságunk.

Új hozzászólás Aktív témák