Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.nervus
tag
Eladó gépek között tűnt fel, mondom megnézem a menetét 'How it's made?!"... De ez tényleg brutális. Szép alapos és nagyon igényes munka! Gratulálok még egyszer hozzá.
-
ÁdiBá
veterán
Minden elismerésem jones965-nek.
Mindig szoktam figyelni mit barkácsol, nagyon bejön amit most is csinál.
Csak így tovább! Brutál jó lett! -
petata
őstag
Ma volt lehetőségem megnézni a gépet a Syma Csarnokban, elképesztő igényes és gyönyörű mod.

-
Showhai
tag
Remekmű. Mindig tiszteltem a kreatív fantáziát, de a legnagyobb riszpekt a kivitelezésért ját.
Ellenben nekem jutott a rusnya feladat, hogy felhívjam a figyelmet egy typo-ra:
2. oldal cím: Vázszekezet -> Vázszerkezet
Köszönöm, az elírást pedig javítom.

[ Módosította: jones965 ]
-
baboss
őstag
Elismerésem a profi munkáért.

Szívesen kiállítanám otthon.
-
davidsone
addikt
Brutális

-
jones965
Modder
Köszönöm!
-
Peb
újonc
Szia nagyon allat mod lett. Azt szeretnem megkerdezni (bocsi ha mar kerdeztek) hogy a radiatorra milyen ventilatoirok kerultek? Milyen markaju es tipusu? Elore is koszonom valaszodat. Es gyonyoru mod lett.

-
jones965
Modder
Egy kicsit jobban lehűtve megy az jobban is.

-
jones965
Modder
Alapon a Laing DDC szivattyú hangja az uralkodó. Tuningnál ( cpu 4500 mhz/1,2V & gpu 1300mhz/1,181V) kapcsoltam maximumra a 3 ventilátort a radiátoron, ott már van hangjuk 1500 rpm-en, alaphelyzetben pedig 800-on pörögnek.
Ha ismered a ddc morgó hangját, akkor tudod miről beszélek.A gpu ventijei eddig még nem kapcsoltak magasabb fokozatra, mivel gpu hőmérséklete ezt nem indokolja.
-
Gobbo
csendes tag
A gépsárkánynak ezzel az 5-6 ventivel mennyi hangja van így, hogy mostmár néha meg is van izzasztva?
A gpu (lég)hűtését az automatika mindig a minimumon hagyja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest