Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektropocok
tag
Én egy Cooler Master Elite Knight K350-et használok nincs vele bajom. Hol vetted a házat?
-
poli27
veterán
-
Uhh, nagyon kellemetlen pech, plusz még nagyon nem jó minőségű maga a ház sem. ha ekkorra rá a keret, akkor szerintem nézz egy full alu Lian-Li házikót.

-
törölt tag
vannak egyébként elég jól etalált műnyag elemes házak pl bitfenixnek a gumis burkolata nekem nagyon bejött, de tövábbra is vallom hogy az alu az alu, és azt megérinteni, ránézni, stb számomra sokkal jobb. bár most nincs asztali gépem, de ha lenne akkor ilyen árkategóriában kizárt hogy nzxt-t vennék, ezek szerint te sem mostantól. én 30k fölött nem akarok látni ilyen szemetet a gépemen

egyébként fateréknek raktam össze nyáron egy vasat coolermaster silencio-ba, de az annyiért amennyiért jött egészen kellemes anyagokból áll.
-
poli27
veterán
Visszavittem es visszaadtak a lovet ezek utan meg kb 2het volt mire megjott mar nem kell.annyira silany hatasa van a muanyagoknak hogy azt hiszed egy olcso kinai vacak...a legdurvabb sztem hogy vegighuztad a kezed a muanyag reszen es lepergett a festek......ahol fem volt ott nem.
-
törölt tag
hát nem tudom. én pl ezért nem szeretem a (már bocsánat de) műanyag vackokat. ennyiért műanyag házat akkor se vennék ha belül aranyból lenne
bár alu házakkal is előfordul hogy szálíltáskor sérül, ez mindig benne van a pakliban... de azért az az ajtó az nagyon gáz... remélem cserélik 
-
Pech.

Beszélni kéne a kiskerrel, nyilván valószínűleg nem ők a hibásak, már a forgalmazótól így jöhetett.(azért szépen becsomagolták)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Warhammer 40.000
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár alu házakkal is előfordul hogy szálíltáskor sérül, ez mindig benne van a pakliban... de azért az az ajtó az nagyon gáz... remélem cserélik