Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2483 üzenetére
ott tényleg dobál reklámokat, kikapcsolhatatlanul
Az előző listám második és harmadik pontjának használatakor a telefonom nem dobál reklámot ott sem. -
Multibit
nagyúr
válasz
tillatrilla #2481 üzenetére
Reklámok ellen többféle védelem létezik, egymás mellett is használhatók:
Hirdetések kikapcsolása (video)
Publikus VPN (én a NextDNS-t próbáltam)
Jól beállított otthoni net használata (otthoni VPN szerver) -
Multibit
nagyúr
válasz
tillatrilla #2450 üzenetére
Nálam is normálisan működik.
-
Multibit
nagyúr
Eleinte jó volt, de kis idő után elbutult...
Én is azt tapasztaltam, hogy a Simple app használata macerás. Kezdetben elég volt az, ha feloldottam a képernyőt és már lehetett fizetni. Most már ennyi nem elég, mindig be kell lépni a Simple applikációba. A másik gondom, hogy a Simple sokszor iszonyú lassú -
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1412 üzenetére
Korábban 12.0.8.0 QJGEUXM volt. Ja, és Android 10 (most 11).
-
Multibit
nagyúr
válasz
zolinagy0818 #1373 üzenetére
Nekem csak ma jelzett a telefon, hogy van frissítés. Ugyanaz, mint neked.
Felment, de nem nagyon látok különbséget a korábbihoz képest. Legalábbis kinézetre nincs látványos eltérés. -
Multibit
nagyúr
válasz
Predatorr #1268 üzenetére
12.0.8-at meg hiába töltöttem le
Nekem automatice jött a 12.0.8. Igaz, nem root-olt a telefonom, csak mezei userként használom a telót, nem vadászok alternatív rom-okat. Szerencsére nem szokott újraindulgatni. Ha nem lenne a már ecsetelt biztonsági issue, akár elégedett is lehetnék vele. -
Multibit
nagyúr
válasz
Predatorr #1260 üzenetére
Visszaállításkor nem rossz az
Erre eddig is jó volt a Gugli szolgáltatásainkább egy adware miatt jelentek meg
Lehet, de akkor az Poco-specifikus adware?Korábban is voltak droidos telefonjaim (Samu, Huawei), egyik sem viselkedett így. Minden más eszközöm a LAN-on sokkal kevésbé aktív. A 31-es végű, pl. a nejem Szifonja. Ez egy-két hosztot látogat csak (growth-pa.googleapis.com). A 245-ös végű a torrentes NAS-om. Annak még port is nyitva van a routeren. Mégsem floodolja szét a hálózatomat. Ja, soha nem volt lokális tűzfal a droidos telefonjaimon, úgy látszik, most kéne valami...
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1255 üzenetére
Nem vagyok. Nem csináltam Mi fiókot.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Predatorr #1248 üzenetére
FB accom nincs, így ezzel kapcsolatban nem tudok tapasztalattal szolgálni. Azt sem tudom, hogy valamelyik app pofázik kifelé, vagy a rendszer, de a routeremben nagyságrendekkel több blokk van a Poco-ra, mint bármely más tagjára a hálózatomnak. Több ezer egy nap alatt - és ez csak a megfogott próbálkozások száma, azt nem tudhatom, hogy mennyi volt sikeres.
-
Multibit
nagyúr
Nem rég vettem egy X3-at, ez az első Xiaomi telefonom. Korábban Samsung, Huawei, iPhone volt a kezemben (saját, vagy családtagé).
Azt vettem észre, hogy ez a Poco többet beszél haza, minden általam ismert telefonnál. Azt már megszoktam, hogy a google-analytics, googleads, app-measurement felé menő hívások ott vannak a routerem blocklistájában, de most már ezek kiegészültek a következőkkel is:
tracking.intl.miui.com
sdkconfig.ad.intl.xiaomi.com
data.mistat.intl.xiaomi.com
api.ad.intl.xiaomi.com
Arról nem is beszélve, hogy ezeket a hosztokat milyen sűrűn próbálja elérni a telefon. Sokkal több blockot mutat a router, mint a torrent eszközömnél (márpedig ott aztán van forgalom).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- YouTube
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest