Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
egész jó
-
Sztbeni
őstag
Nagyon jó!
-
Taknyoshal
tag
Szerintem a Mama is nagyon jóra sikeredett.
-
aXXon
őstag
A verset én is a tévében ismertem meg, de nagyon tetszik. Így magában is és a Kávészünet előadásában meg aztán különösen jóra sikerült. Sajnálom, hogy nem jutottak tovább, remélem felfigyelt rájuk egy zenei producer és kapnak egy lehetőséget, mert órákon át tudnám hallgatni őket.
-
plus44
veterán
Direkt nem írtam többet a post-ba, nem akartam elrontani, ez így egy egész. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között ismertük meg ezt a verset sokan (Csillag Születik, Kávészünet együttes), de egy igen sokrétű vers, komoly, mély gondolatokkal és érzésekkel. Elgondolkodtató és egyben nagyon hallgatható, mind megzenésítve, mind szavalva.
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest