- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
egész jó
-
Sztbeni
őstag
Nagyon jó!
-
Taknyoshal
tag
Szerintem a Mama is nagyon jóra sikeredett.
-
aXXon
őstag
A verset én is a tévében ismertem meg, de nagyon tetszik. Így magában is és a Kávészünet előadásában meg aztán különösen jóra sikerült. Sajnálom, hogy nem jutottak tovább, remélem felfigyelt rájuk egy zenei producer és kapnak egy lehetőséget, mert órákon át tudnám hallgatni őket.
-
plus44
veterán
Direkt nem írtam többet a post-ba, nem akartam elrontani, ez így egy egész. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között ismertük meg ezt a verset sokan (Csillag Születik, Kávészünet együttes), de egy igen sokrétű vers, komoly, mély gondolatokkal és érzésekkel. Elgondolkodtató és egyben nagyon hallgatható, mind megzenésítve, mind szavalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Kezdtem ezt a verset én, tavaly május elején,idén lett csak készen, idén sem egészen.Címe az volt: életem, s...
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest