- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
"Helló, megfognád az ajtót? Köszi!"
Ennyi. Kéremkapcsolja.
üdv, föccer
-
Picike8
aktív tag
#2 Vakegérke
Te nagyon szerencsésnek érezheted magad, hogy ilyen jó szomszédaid vannak.Nálunk a házban elég sok...khmmm...maradjunk annyiban, hogy figyelmetlen ember van. Csak egy pár példa, hogy mire gondolok:
Hangosan beszélnek (nagyon)
Este 11-kor még hallom, hogy a szembeszomszéd, aki nem szereti becsukni az ajtót, viszont szeret rádiót hallgatni ordíttatja a Múnlájt Sádó-t.
Szintén 11-kor jön fel a 130 kilós srác, és nem csak trappol felfele, hanem minden egyes lépcsőfokon pattogtatja a kosárlabdát.
Felttünk a harmadikon minden hétvégén jönnek 5-6 éves gyerek, és: ordítanak, trappolnak, ugrálnak. A lépcsőházban is ezek érvényesek.#3 Thrawn
+1#4 core2
Szólj a gépháznak!#5 Vakegérke
Én szívesen olvasgatnám a lakótelepi sztorikat! -
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, el vagyok kényeztetve.
Anno a Fehérvári úton is kaphattam volna lakást, de mivel ide kötött minden, Kőbányát választottam. Nem bántam meg.
Ez a bunkók törzshelyének titulált kerület egyrészt ifjúságom színhelye, másrészt mint kiderült, segítőkész emberkék lakóhelye.Mesélhetnék az itteniekről. Ha nem zavarok vele, megteszem.
-
-
Vakegérke
félisten
Megkeseredett írás.
Bizonyára rossz helyen laktok. Itt, a sokak által bunkó környezetnek tartott Kőbányán talán ilyen nem fordult volna elő.
1977 szeptember. Istenem, de rég volt. Akkor lettem lakástulajdonos az Újhegyi lakótelepen.
Isten adjon mindenkinek olyan szomszédokat, mint az enyémek. Közvetlen szomszédommal majdnem 35 év alatt egy hang vita sem volt, és a többiekkel sincs problémám.
Ennyit a "bunkó" kőbányaiakról.Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalataim szerint bárki cipekedik, azonnal kap segítséget, ha van a közelben életerős lakó.
Az pedig alap, hogy az ajtót megfogják, hogy ki tudjak menni akár teherrel, akár anélkül. Ez persze kölcsönös. -
Picike8
aktív tag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy anyuka és egy fiatal fiú. Budapesten laktak egy nagyon pici lakásban, ahol...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest