- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
"Helló, megfognád az ajtót? Köszi!"
Ennyi. Kéremkapcsolja.
üdv, föccer
-
Picike8
aktív tag
#2 Vakegérke
Te nagyon szerencsésnek érezheted magad, hogy ilyen jó szomszédaid vannak.Nálunk a házban elég sok...khmmm...maradjunk annyiban, hogy figyelmetlen ember van. Csak egy pár példa, hogy mire gondolok:
Hangosan beszélnek (nagyon)
Este 11-kor még hallom, hogy a szembeszomszéd, aki nem szereti becsukni az ajtót, viszont szeret rádiót hallgatni ordíttatja a Múnlájt Sádó-t.
Szintén 11-kor jön fel a 130 kilós srác, és nem csak trappol felfele, hanem minden egyes lépcsőfokon pattogtatja a kosárlabdát.
Felttünk a harmadikon minden hétvégén jönnek 5-6 éves gyerek, és: ordítanak, trappolnak, ugrálnak. A lépcsőházban is ezek érvényesek.#3 Thrawn
+1#4 core2
Szólj a gépháznak!#5 Vakegérke
Én szívesen olvasgatnám a lakótelepi sztorikat! -
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, el vagyok kényeztetve.
Anno a Fehérvári úton is kaphattam volna lakást, de mivel ide kötött minden, Kőbányát választottam. Nem bántam meg.
Ez a bunkók törzshelyének titulált kerület egyrészt ifjúságom színhelye, másrészt mint kiderült, segítőkész emberkék lakóhelye.Mesélhetnék az itteniekről. Ha nem zavarok vele, megteszem.
-
-
Vakegérke
félisten
Megkeseredett írás.
Bizonyára rossz helyen laktok. Itt, a sokak által bunkó környezetnek tartott Kőbányán talán ilyen nem fordult volna elő.
1977 szeptember. Istenem, de rég volt. Akkor lettem lakástulajdonos az Újhegyi lakótelepen.
Isten adjon mindenkinek olyan szomszédokat, mint az enyémek. Közvetlen szomszédommal majdnem 35 év alatt egy hang vita sem volt, és a többiekkel sincs problémám.
Ennyit a "bunkó" kőbányaiakról.Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalataim szerint bárki cipekedik, azonnal kap segítséget, ha van a közelben életerős lakó.
Az pedig alap, hogy az ajtót megfogják, hogy ki tudjak menni akár teherrel, akár anélkül. Ez persze kölcsönös. -
Picike8
aktív tag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest