Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ColoradoKid

csendes tag

Nem szeretem leszólni más mukáját, ki tudja mennyit dolgoztak vele, de komolyan, ez már nekem is sok.

Pénzt akarnak rajta keresni hát keressenek. Szerintem nem sok embert zavart volna ha a régi hardverapro fizetős lesz, főleg azokat nem akik sokat hirdettek.

De ez az átláthatatlan, használhatatlan, lassú, már neharagudjatok, de szemét?! Persze Magyarország mindenki keresni akar mindenen, nincs ezzel feltétlenül gond, de ilyen munkát kiadni a kezetek közül? És ezért pénzt kérni. Megnézem azt aki ezért fizetni fog. Engem jelenleg csak internet explorerel enged be, bármit akarok csinálni az 1-2 per. Vicc a köbön.

Nagyon sajnálom mert szerettem az oldalt, mint vevő és mint eladó is, de ennek most vége. Remélem valakinek feltűnik ez a 'piaci rés' és kijön egy új oldallal ami a régi nyomdokain lépked, az újat meg inkább felejtsük el.

RIP hardveerapro :(

----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----

Aktív témák

Hirdetés