Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Thunderzolee #4 üzenetére
Én 8800GTX érában kezdtem komolyan PC-zni, rögtön vettem is 130 helyett 82-ért egy 640 GTS-t. Aztán másfél-két évre rá vettem a 4850-et, 37 ezerért, és gyorsabb volt, mint a GTS Ott döntöttem el, hogy soha az életbe többet nem költök csúcshardverre.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
veterán
Hát igen..
Friss HD6950@6970 tulajként remélem a 7ezres széria nem mérsékli az árakat különösebben.
Emlékszem, mikor a 4870X2-t vettem, azokat 50ezer körül meg lehetett kapni, szóval olcsónak számítottak tudásukhoz képest. Most a csúcskártyák azért egy árkategóriával feljebb vannak.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Petyyyyy
addikt
válasz Thunderzolee #1 üzenetére
Ez komment nálam tarolt, szóval +1
És fix, hogy az első két sor igaz...de én ötös lottót játszom, mert az bármikor bejöhet! Nem kell várni vele az új videokártya érkezéséig.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hoffman_
nagyúr
válasz Thunderzolee #1 üzenetére
Az első vga-m kb. kétszer annyiba került, mint amennyiért most el tudnám adni a gépemet. Megkopik ez a népszokás sokaknál azért
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
veterán
Régi Prohardveres népszokás a videokártya-várás..
Melynek során a fórumtagok blogbejegyzéseket írnak hőn áhított drágaszágukról, videokártya-dobálós versenyt rendeznek, FPS-csatákat vívnak, majd..
Mindannyian elmennek Skandináv lottót játszani..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok