Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
yetike: "Nem írtam sose egyedül. Szeretett feleségem elvállalta a múzsa szerepét, és ez új erőt, mondhatnám reményt adott, ad, hogy nem hiába, nem potyára írok. Bár már nem él, lélekben velem van. Ez elég ahhoz, hogy folytassam azt az utat, amelyhez egy csetes vígasz-mese adta meg a kezdő lökést."
Eredetileg nem állt szándékomban ezt a mesét publikálni. Szép emlékek fűznek hozzá, és mint olvasható, intimitása is van a dolognak. Csakhogy a sors volt olyan kegyetlen, hogy december elején megfosszon életem párjától.
Ezen mese kapcsán csókolt feleségem homlokon, és huncutul közölte, hogy rajta kívül más múzsám pedig nem lesz. Tényleg nem lesz. Nem is tudom, talán elhúnyt feleségemnek akartam kedvezni ezzel a mesével.Gorombilla: Őszintén örülök, hogy olvasóim táborában üdvözölhetlek. Én köszönöm, hogy figyelemre méltatod írásaimat, és remélem, hogy találsz olyant köztük, amely elvarázsol. Mert ez a cél. Kirángatni az olvasót a hétköznapok szürkeségéből, valami olyan élményt adni, amely kihozza belőle a mindenre rácsodálkozni tudó gyermeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest